1 Φεβρουάριος 2015, 20:49 - Τελευταία Ενημέρωση: 1 Φεβρουάριος 2015, 21:01

Άρτα: Κλειστά αύριο τα σχολεία – νυχτερινές περιπολίες

  • Άρτα: Κλειστά αύριο τα σχολεία – νυχτερινές περιπολίες
    Πλημμυρισμένες εκτάσεις στην Άρτα

«Μέλημα της κυβέρνησης είναι αμέσως μετά την καταγραφή των ζημιών να βρεθούν τρόποι ώστε να βοηθηθούν όλοι οι πληγέντες συμπολίτες μας», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, αμέσως μετά την ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Αντιπεριφέρεια Άρτας προκειμένου να εκτιμηθεί η έκτακτη κατάσταση από την σφοδρή κακοκαιρία στο νομό.

Ο X. Σπίρτζης είπε ότι απόψε θα βρίσκονται σε ετοιμότητα όλες οι υπηρεσίες του κράτους προκειμένου να μην κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές. Επίσης σημείωσε ότι ήδη βρίσκονται στην Άρτα μηχανικοί από το υπουργείο Πολιτισμού που θα ασχοληθούν με το γεφύρι τη Πλάκας που κατέρρευσε και πρόσθεσε ότι φτάνει στη περιοχή και κλιμάκιο του υπουργείου Υποδομών.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν και οι τρεις βουλευτές Άρτας, ο δήμαρχος Αρταίων και υπηρεσιακοί παράγοντες της Αντιπεριφέρειας και του δήμου. Αύριο δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία με απόφαση του δήμου ενώ όλη τη νύχτα, όπως διαβεβαιώνεται, θα περιπολούν, για λόγους ασφαλείας, ακόμη και στις περιοχές που έχουν εκκενωθεί, αστυνομικές δυνάμεις.