26 Ιανουάριος 2015, 18:32 - Τελευταία Ενημέρωση: 26 Ιανουάριος 2015, 18:13

Τι είπε ο Καμμένος στον Ιερώνυμο και το θέμα του Προέδρου

  • Τι είπε ο Καμμένος στον Ιερώνυμο και το θέμα του Προέδρου

Μπορεί να συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, αλλά την είδηση την έβγαλε σε άλλο θέμα. Και αυτό γιατί αποκάλυψε ότι ήδη τα έχει βρει με τον Αλέξη Τσίπρα για το θέμα του επόμενου Προέδρου Δημοκρατίας.

«Πιστεύω ότι θα συμφωνήσουμε. Θα τελειώσει το θέμα αρκετά γρήγορα. Πρέπει να προχωρήσει η χώρα, δεν έχουμε χρόνο για καθυστερήσεις», είπε χαρακτηριστικά.

Όταν ερωτήθηκε δε για τις προτεραιότητές των ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση είπε: «Να προχωρήσουμε σε ένα σχέδιο της επαναπόκτησης της εθνικής κυριαρχίας της χώρας, της λήξης αυτού του προγράμματος εξαθλίωσης του ελληνικού λαού, της αποκατάστασης ουσιαστικά της Δημοκρατίας και του Συντάγματος.»

Μετά τη συνάντησή του με τον Αρχιεπίσκοπο, ο Π. Καμμένος ενημέρωσε ότι ζήτησε την ευλογία του μακαριοτάτου «για την καινούργια αρχή που ξεκινάει η πατρίδα μας, για αυτή τη νέα προσπάθεια.» Πρόσθεσε ότι συζήτησε μαζί του θέματα που αφορούν την εκκλησία, την κατάσταση που επικρατεί και το τεράστιο έργο στην πρόνοια που κάνει η Αρχιεπισκοπή, 56.000 γεύματα για άπορους.

«Συμφωνήσαμε στη νέα αυτή προσπάθεια να συνεργαστούμε με τον καλύτερο τρόπο, κράτος και εκκλησία, για να μπορέσουμε να ελαφρύνουμε τον πόνο του ελληνικού λαού».