26 Ιανουάριος 2015, 15:32 - Τελευταία Ενημέρωση: 26 Ιανουάριος 2015, 15:25

Ο Σταύρος Θεοδωράκης θα δει τον Αλέξη Τσίπρα αλλά...

  • Ο Σταύρος Θεοδωράκης θα δει τον Αλέξη Τσίπρα αλλά...
    Στιγμιότυπο από δηλώσεις του Σταύρου Θεοδωράκη μετά τη χθεσινή άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ Πέτρος Παττακός)

Τη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα, στις 19:00 απόψε, ανακοίνωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης κατόπιν πρόσκλησης που δέχτηκε από τον Αλέξη Τσίπρα. Ο Στ. Θεοδωράκης εμφανίστηκε δυσαρεστημένος από τη «σύμπραξη Καμμένου-Τσίπρα», αναδεικνύοντας ως ζήτημα ουσίας ότι «ο κ. Καμμένος εκπροσωπεί ακροδεξιές και αντιευρωπαϊκές απόψεις».

«Υπάρχει ένας κακός οιωνός με τα όσα έχουν ήδη ανακοινωθεί, όμως εμείς θα περιμένουμε γιατί είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τη χώρα να γυρίσει σελίδα», δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, προσθέτοντας ότι «περιμένουμε από τον υπεύθυνο πρωθυπουργό και όχι από τον κ. Καμμένο να μας πει τι θέλει να κάνει και αναλόγως θα απαντήσουμε».

«Σε κάθε περίπτωση», πρόσθεσε, «το Ποτάμι είναι εδώ και δεν αλλάζει την αρχική του θέση: θα εκτιμάμε κάθε φορά τις προτάσεις της κυβέρνησης και θα είμαστε παρόντες για να πούμε είτε “ναι” είτε “όχι”».