25 Ιανουάριος 2015, 08:54 - Τελευταία Ενημέρωση: 25 Ιανουάριος 2015, 09:06

Σαμαράς μετά την κάλπη: Οι αναποφάσιστοι θα κρίνουν τις εκλογές

  • Επεισόδιο σε βάρος του Αντώνη Σαμαρά στις Σέρρες (βίντεο)

Περίπου είκοσι λεπτά μετά τις οκτώ το πρωί προσήλθε σε εκλογικό τμήμα της Πύλου για να ψηφίσει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Στις δηλώσεις του αμέσως μετά, αποκάλεσε τις εκλογές «καθοριστικές για το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας». Πρόσθεσε ότι «σήμερα αποφασίζουμε αν θα πάμε μπροστά με δύναμη, ασφάλεια και με σιγουριά ή αν θα πάμε σε περιπέτειες».

Ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε και στους αναποφάσιστους πολίτες, οι οποίοι όπως σημείωσε είναι πολλοί. «Σε αυτές τις εκλογές υπάρχει ένας πρωτόγνωρα μεγάλος αριθμός συμπολιτών μας οι οποίοι είναι αναποφάσιστοι. Εκείνοι θα κρίνουν το αποτέλεσμα». Κατέληξε εκφράζοντας αισιοδοξία ότι «κανείς δεν θα διακινδυνεύσει την ευρωπαϊκή πορεία της πατρίδας μας. Θα νικήσουμε!»

Νωρίτερα, λίγο πριν από τις επτά το πρωί, ψήφισε στον Άγιο Ελευθέριο Θεσσαλονίκης ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο οποίος έγινε δεκτός από τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. Μηνά Σαμαντζίδη, υποψήφιους βουλευτές και κομματικά στελέχη. Όπως συνηθίζει, δεν έκανε δηλώσεις.