24 Ιανουάριος 2015, 19:39 - Τελευταία Ενημέρωση: 24 Ιανουάριος 2015, 22:04

Πού θα ψηφίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί

  • Πού θα ψηφίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του τα Ιωάννινα θα ψηφίσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ενώ στην Πύλο (στο πρώτο δημοτικό σχολείο στις 8 το πρωί) θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10:30 στην Κυψέλη, στο 14ο εκλογικό διαμέρισμα του 6ου διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων, στο 661o  εκλογικό τμήμα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος θα ψηφίσει στις 10:00 στο δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης στη Θεσσαλονίκη. Ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα ψηφίσει στην Καλλιθέα.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στη Νίσυρο, στις 09:30, στο 138ο εκλογικό τμήμα (Παλαιά Κοινότητα Νικιών Νισύρου). Οι επικεφαλής του συνδυασμού «Πράσινοι- Δημοκρατική Αριστερά» Φ. Κουβέλης  και Ν. Χρυσόγελος θα ψηφίσουν στις 9:45, στο 5ο Λύκειο Περιστερίου, Αγ. Αναστασίας και Τηλεμάχου (Λόφος Αξιωματικών).

Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Παπανδρέου θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 11 στη Νέα Ερυθραία. Ο Σταύρος Θεοδωράκης θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 9 στο 1ο Γυμνάσιο Χανίων.