23 Ιανουάριος 2015, 12:49 - Τελευταία Ενημέρωση: 23 Ιανουάριος 2015, 12:49

Συνάντηση Καραγκούνη-Μαρκαριάν

  • Συνάντηση Καραγκούνη-Μαρκαριάν

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να τελειώσει το σίριαλ του προπονητή της Εθνικής, αφού ο Γιώργος Καραγκούνης θα συναντηθεί με τον Σέρχιο Μαρκαριάν στην Ισπανία για να συζητήσουν το ενδεχόμενο ο Ουρουγουανός τεχνικός να διαδεχθεί τον Κλάουντιο Ρανιέρι στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Ο τεχνικός διευθυντής της Εθνικής θα προτείνει στον 70χρονο τεχνικό συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2016, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΠΟ είναι διατεθειμένη να του δώσει 300.000 ευρώ συν 100.000 ευρώ στο τεχνικό τιμ.

Αυτή τη στιγμή ο Μαρκαριάν είναι το μεγάλο φαβορί να αναλάβει τις τύχες της Εθνικής, αφού το οικονομικό δύσκολα θα χαλάσει τη συμφωνία. Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού θέλει να δουλέψει στην Ελλάδα, και επικρατέστερος για βοηθός του φέρεται ο Νίκος Κωστένογλου.

Δεν αποκλείεται να γίνει συνάντηση και με τον Μίτσελ, αλλά το κασέ του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού είναι απαγορευτικό για τους υπευθύνους της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. 

Από σήμερα αναλαμβάνει πρόεδρος της ΕΠΟ ο Γιώργος Γκιρτζίκης, πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης. Ήταν ο μόνος υποψήφιος και τον στήριξαν 51 ενώσεις. Τέσσερις ψήφισαν «λευκό».