Εκλογές 2015: Η πρώτη εκτίμηση αποτελεσμάτων, θρίλερ με την είσοδο στη Βουλή

  • Εκλογές 2015: Η πρώτη εκτίμηση αποτελεσμάτων, θρίλερ με την είσοδο στη Βουλή
    Φωτογράφος Συμέλα Παντζαρτζή (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Μέσα σε ένα λεπτό, αντί για πέντε που ήταν στις προηγούμενες εκλογές, θα ενημερώνονται τα εκλογικά δεδομένα στην Επικράτεια αλλά και στα στοιχεία σταυροδοσίας. Όπως διαβεβαιώνει ο υπεύθυνος εκλογών της Singular Logic Αλέξης Δρυμιώτης, έως το πρωί της Δευτέρας θα ξέρουμε τον πλήρη εκλογικό χάρτη σε όλη την Ελλάδα καθώς και το ποιοι εκλέγονται.

Την Κυριακή η πρώτη εκτίμηση των εκλογικών αποτελεσμάτων μπορεί να γίνει γύρω στις 21:30. «Πηγή» θα είναι οι εκλογικοί αντιπρόσωποι. Η Singular Logic τους έχει μοιράσει 4.800 ειδικά κινητά τηλέφωνα ώστε να στείλουν σε πραγματικό χρόνο τα αποτελέσματα των εκλογικών τμημάτων.

Singular Logic: Ίσως να μην υπάρχει από νωρίς ασφαλής εκτίμηση για το εάν το πρώτο κόμμα παίρνει αυτοδυναμία και ποια κόμματα, τελικά, θα είναι στη Βουλή.

«Στις συγκεκριμένες εκλογές, δύο με τρία κόμματα παίζουν στο 3%. Υπάρχει η πιθανότητα να ξέρουμε ποιο θα είναι πρώτο, δεύτερο και τρίτο κόμμα, όχι όμως και ποιο θα είναι το τελευταίο που μπαίνει στη Βουλή, γεγονός που μπορεί να ανατρέψει την τελική εικόνα και τις έδρες», λέει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Μιχάλης Καριώτογλου.