20 Ιανουάριος 2015, 14:46 - Τελευταία Ενημέρωση: 20 Ιανουάριος 2015, 14:46

Ο Ιβάν Σαββίδης στο πλευρό του Σάββα Αναστασιάδη

  • Ο Ιβάν Σαββίδης στο πλευρό του Σάββα Αναστασιάδη
    Ο Σάββας Αναστασιάδης εν μέσω Ιβάν Σαββίδη και Άγγελου Αναστασιάδη

Με έναν θερμό εναγκαλισμό ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας και εκ νέου υποψήφιος Σάββας Αναστασιάδης υποδέχθηκε τον γνωστό Πόντιο επιχειρηματία, μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος παρευρέθηκε στην προεκλογική ομιλία του πρώτου, σε ξενοδοχείο της Αγίας Τριάδας Θεσσαλονίκης. Οι δύο άντρες συναντήθηκαν στην είσοδο του ξενοδοχείου και προχώρησαν μαζί στην αίθουσα, όπου έγινε η προεκλογική ομιλία, συγκεντρώνοντας τα βλέμματα και τα χειροκροτήματα των παρευρισκομένων αλλά και τα φλας των φωτογράφων.

Ο Ιβάν Σαββίδης, συνοδευόμενος από δύο συνεργάτιδές του, κάθησε στο ίδιο τραπέζι με τον Σάββα Αναστασιάδη, τον Σάββα Καλεντερίδη και τον πρώην αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Γιώργο Τσαμασλή, ενώ λίγο αργότερα, και αφού είχε ξεκινήσει η εκδήλωση, προσήλθε στην αίθουσα και ο προπονητής του ΠΑΟΚ Άγγελος Αναστασιάδης καταχειροκροτούμενος. Ο τελευταίος, αφού χαιρετήθηκε με αθλητικό τρόπο –hi five– και αγκαλιάστηκε με τον Ιβάν Σαββίδη, κάθησε δίπλα του.

Ο υποψήφιος της ΝΔ τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ότι «σε αυτές τις εκλογές έχουμε έναν ιδεολογικό πόλεμο. Μια μάχη δύο κόσμων. Ή θα επικρατήσει η ευρωπαϊκή προοπτική ή θα γυρίσουμε δεκαετίες πίσω. Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν».