19 Ιανουάριος 2015, 13:37 - Τελευταία Ενημέρωση: 19 Ιανουάριος 2015, 13:37

Η Αδελφότητα Ποντίων Τορόντο «Παναγία Σουμελά» γιόρτασε με τη σκέψη στον Πόντο

  • Η Αδελφότητα Ποντίων Τορόντο «Παναγία Σουμελά» γιόρτασε με τη σκέψη στον Πόντο

Ακόμα και μακριά από την πατρίδα, η πατρίδα είναι μέσα τους! Το απέδειξαν περίτρανα μέλη και φίλοι της Αδελφότητας Ποντίων Τορόντο «Παναγία Σουμελά», που γέμισαν την αίθουσα όπου είχαν δώσει ραντεβού για τον ετήσιο χορό τους, το περασμένο Σάββατο.

Ανάμεσα στoυς εκατοντάδες ανθρώπους που βρέθηκαν στη μαγική ποντιακή βραδιά ήταν και προσωπικότητες της ομογένειας όπως ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας Αλέξανδρος Ιωαννίδης και ο γενικός πρόξενος της Κύπρου Κωνσταντίνος Χριστοφίδης. Ακόμη παρευρέθηκαν ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Καναδά π. Χαρίδημος Σαρρής, ο δημοτικός σύμβουλος στο Τορόντο Δημήτρης Καρύγιαννης και άλλοι εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.


Στιγμιότυπο από το γλέντι στον ετήσιο χορό της Αδελφότητας Ποντίων Τορόντο «Παναγία Σουμελά»

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, «Επίτιμος πρόεδρος» της Αδελφότητας ανακηρύχθηκε ο πρώην πρόεδρός της Νίκος Χριστοφορίδης, στον οποίο αποδόθηκε τιμητική πλακέτα.

Τη βραδιά πλαισίωσε μουσικά με τη λύρα και το τραγούδι του ο νεαρός καλλιτέχνης Στάθης Πορφυρίδης, ενώ την επιμέλεια του λοιπού καλλιτεχνικού προγράμματος ανέλαβε ο Κώστας Τσιλφίδης με την ορχήστρα Galaxy.

Και του χρόνου!