16 Ιανουάριος 2015, 16:09 - Τελευταία Ενημέρωση: 16 Ιανουάριος 2015, 20:23

Με ποντιακό δίστιχο καλωσόρισαν Καραμανλή στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

  • SOS για τη Θράκη με υπογραφή Καραμανλή
    Κόσμος υποδέχεται τον Κώστα Καραμανλή στα γραφεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ/PIXEL)

Με ένα ποντιακό δίστιχο καλωσόρισε ο περιφερειακός σύμβουλος Ημαθίας Θεόφιλος Τεληγιαννίδης τον Κώστα Καραμανλή ο οποίος επισκέφθηκε την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. «Πάντα να είσαι συ γερός να χάρεσαι τα χρόνια σ', και έρθεν τώρα η ώρα του Καραμανλή», είπε στον πρώην πρωθυπουργό.

Η επίσκεψη Καραμανλή στην Περιφέρεια είναι η πρώτη δημόσια εμφάνισή του σε θεσμικό φορέα μετά το 2009. «Ήρθε η ώρα του Καραμανλή», «Κώστα προχώρα» ήταν τα συνθήματα των συγκεντρωμένων που κυριολεκτικά συνωστίζονταν μπροστά από την είσοδο της Περιφέρειας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία έχει και μήνυμα συστράτευσης ενόψει των εκλογών, ο Κώστας Καραμανλής ενημερώθηκε από τον περιφερειάρχη και τους αντιπεριφερειάρχες για όλα τα τρέχοντα ζητήματα. Ο ίδιος –όπως το συνηθίζει τα τελευταία χρόνια– απέφυγε να κάνει δηλώσεις ωστόσο χαιρέτισε όλους τους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης του Απόστολου Τζιτζικώστα.