17 Ιανουάριος 2015, 07:00 - Τελευταία Ενημέρωση: 16 Ιανουάριος 2015, 15:44

Τι καιρό θα κάνει σήμερα - Αναλυτική πρόγνωση

  • Καλός ο καιρός την Κυριακή

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα σχεδόν σε όλη την χώρα ενώ θα σημειωθεί παγετός το πρωί στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες  σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Αναλυτικά:

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 5 έως 15°C.

Αίθριο καιρό θα έχουμε και στη Θεσσαλονίκη με τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 0 έως 12°C.

Σε Μακεδονία και Θράκη περιμένουμε γενικά αίθριο καιρό και μόνο τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.  Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 12°C. Στη δυτική Μακεδονία και τη Θράκη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ηλιοφάνεια περιμένουμε και στα νησιά του Ιονίου, τη δυτική Στερεά, την Ήπειρο και τη δυτική Πελοπόννησο. Τοπικά θα σημειωθεί περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 με 4 και στο βόρειο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 17°C, ενώ στην περιοχή της Ηπείρου θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.  

Αίθριος θα είναι ο καιρός και στη Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 16°C. Στη Θεσσαλία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Κυκλάδες και την Κρήτη περιμένουμε ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 8 έως 17°C.

Γενικά αίθριος ο καιρός και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 10 έως 16°C, ενώ στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.