14 Ιανουάριος 2015, 21:29 - Τελευταία Ενημέρωση: 14 Ιανουάριος 2015, 18:29

Κινέζα έκοψε δύο φορές το… μόριο του άπιστου συζύγου της

  • Κινέζα έκοψε δύο φορές το… μόριο του άπιστου συζύγου της
    Φωτογράφος Jeanne Michelle Smith / Flickr

Τον δρόμο που χάραξε η Λορίνα Μπόμπιτ αποφάσισε να ακολουθήσει μια 21χρονη Κινέζα. Με μια διαφορά: η νεαρή γυναίκα δεν ακρωτηρίασε μία αλλά δύο φορές τον άνδρα της σε διάστημα τριών ημερών!

Το περιστατικό συνέβη στην κεντρική επαρχία Χενάν της Κίνας στα τέλη Δεκεμβρίου. Θύμα ένας 32χρονος άνδρας που, όπως όλα δείχνουν, απατούσε την δράστρια με μία συνομήλικη της. Εκείνη εξοργισμένη από την απιστία, του επιτέθηκε μέσα στο σπίτι τους και του έκοψε το πέος. Ο άνδρας εισήχθη στο νοσοκομείο όπου οι χειρουργοί μπόρεσαν να αποκαταστήσουν τη ζημιά με επιτυχία, αλλά η απατημένη γυναίκα φαίνεται ότι δεν είχε ξεθυμάνει ακόμα.

Όταν ο 32χρονος επέστρεψε στη συζυγική κλίνη, η 21χρονη –αφού περίμενε να κοιμηθεί– του έκοψε και πάλι τα γεννητικά όργανα. Αυτή τη φορά όμως φρόντισε να είναι πιο… προνοητική. Η νεαρή γυναίκα εξαφάνισε το κομμένο μόριο με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να μην μπορέσουν να το εντοπίσουν ώστε να γίνει και πάλι η αποκατάσταση.  

Σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης αναρτήθηκαν φωτογραφίες στις οποίες διακρίνεται ένας γυμνός άνδρας, προφανώς ακρωτηριασμένος, να αρπάζει μια γυναίκα που προσπαθεί να ξεφύγει.

Ουδέν κακό αμιγές καλού όμως γιατί η περιπέτεια του 32χρονου τον έφερε πιο κοντά με την ερωμένη του. Αν και οι γιατροί δεν μπόρεσαν να αποκαταστήσουν την βλάβη με αποτέλεσμα ο άνδρας να είναι πλέον στείρος, το ζευγάρι δηλώνει σφόδρα ερωτευμένο και αποφασισμένο να παντρευτεί. «Δεν πειράζει που δεν μπορεί να κάνει παιδιά, στο κάτω-κάτω έχει ήδη πέντε», δήλωσε η μέλλουσα σύζυγος στους δημοσιογράφους.