21 Ιούνιος 2013, 07:51 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:29

Πανελλαδικές 2013 : Σήμερα τα αποτέλεσματα των εξετάσεων

  • Πανελλαδικές 2013: Τελευταίες εκτιμήσεις για τις βάσεις

Τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα αναρτηθούν σήμερα στις 13.00 σε όλα τα λύκεια της χώρας, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας, δίνοντας τέλος στην αγωνία των υποψηφίων.

Οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ-Β’ μετά τη 13.00 της Παρασκευής θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους και στην ιστοσελίδα http://results.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο τους σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Οι βαθμοί των πανελλαδικών εξετάσεων των ΕΠΑΛ-Α’ θα ανακοινωθούν στα μέσα της επόμενης εβδομάδας, ενώ οι βαθμοί των ειδικών μαθημάτων θα ανακοινωθούν περί τις αρχές Ιουλίου.

Επίσης, σήμερα στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.minedu.gov.gr, αναρτώνται τα πρότυπα των Μηχανογραφικών Δελτίων των ΓΕΛ/ΕΠΑΛ-Β’ και των ΕΠΑΛ-Α’, ώστε οι υποψήφιοι να προετοιμάζονται για την ηλεκτρονική υποβολή.

Από σήμερα έως και την Παρασκευή 28 Ιουνίου, όσοι υποψήφιοι ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ δεν απέκτησαν προσωπικό κωδικό ασφάλειας (password) ή δεν χαρακτηρίστηκαν ως υποψήφιοι ειδικών περιπτώσεων (πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, κοινωνικά κριτήρια), πρέπει να προσέλθουν στο λύκειό τους για την ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών.

Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.minedu.gov.gr, όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά το μηχανογραφικό τους δελτίο σε αποκλειστική προθεσμία που θα ανακοινωθεί.

Zougla.gr