13 Ιανουάριος 2015, 17:10 - Τελευταία Ενημέρωση: 13 Ιανουάριος 2015, 16:39

Τρελό τρολάρισμα στην Τουρκία για τη φρουρά-υπερπαραγωγή του Ερντογάν (φωτο)

  • Τρελό τρολάρισμα στην Τουρκία για τη φρουρά-υπερπαραγωγή του Ερντογάν (φωτο)
    Στιγμιότυπο από την επίσημη υποδοχή του Μαχμούτ Αμπάς στο προεδρικό μέγαρο της Τουρκίας

Μπορεί ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να είναι συχνά ευρηματικός επειδή επιθυμεί διακαώς να ξεχωρίζει, αλλά το ίδιο είναι και πολλοί συμπατριώτες του οι οποίοι έχουν βαρεθεί να ανέχονται τις  υπερβολές του.

Μεταξύ αυτών είναι και εκείνοι που από χθες μέχρι σήμερα έχουν δώσει κυριολεκτικά ρέστα στο να σχολιάζουν με τον τρόπο τους τις εικόνες με την προεδρική φρουρά βγαλμένη από τον κόσμο των πλεϊμομπίλ, οι οποίες έκαναν το γύρο του κόσμου. Αυτό που άφησε τον κόσμο άναυδο δεν ήταν η φρουρά αλλά οι στολές της, που αντιστοιχούν στα 16 κράτη τα οποία ο Τούρκοι λένε πως έχουν ιδρύσει.

Χαρακτηριστικές είναι κάποιες φωτογραφικές προτάσεις χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που αλίευσε η τουρκική εφημερίδα Hürriyet. Σε αυτές, τα μέλη της προεδρικής φρουράς, που εμφανίστηκε ως τιμητικό άγημα στη συνάντηση του Ερντογάν με τον Παλαιστίνιο πρόεδρο Μαχμούτ Αμπάς στο νέο υπερπολυτελές μέγαρο, έχουν αντικατασταθεί από ήρωες από τον Πόλεμο των Άστρων, από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών ή μοιάζουν με τον Χαλκ και τον Άιρον Μαν!

Τελικά κάποιοι εκεί στην άλλη πλευρά του Αιγαίου έχουν χιούμορ…