13 Ιανουάριος 2015, 11:45 - Τελευταία Ενημέρωση: 13 Ιανουάριος 2015, 11:51

Ο Σύλλογος Ποντίων Ξάνθης βραβεύει τους αριστούχους μαθητές – Προϋποθέσεις

  • Ο Σύλλογος Ποντίων Ξάνθης βραβεύει τους αριστούχους μαθητές – Προϋποθέσεις
    Στιγμιότυπο από την περσινή βράβευση

Ο Σύλλογος Ποντίων νομού Ξάνθης εκφράζοντας αισθήματα στοργής, αγάπης και εκτίμησης προς τους νέους ανθρώπους που θέτουν στόχους και επιλέγουν τον δύσκολο δρόμο της επίπονης προσπάθειας, προκειμένου να υπηρετήσουν το χώρο της επιστήμης και των γραμμάτων, προχωρεί στην διοργάνωση ειδικής εκδήλωσης με σκοπό να τιμηθούν αυτά τα παιδιά.

«Η παιδεία και η εκπαιδευτική διαδικασία αποτελούν αναμφισβήτητα την πιο ισχυρή βάση πάνω στην οποία πρέπει να στηρίζει η πατρίδα μας το ίδιο της το μέλλον. Τη νεολαία μας, τη μοναδική ασφαλή επένδυση για να προχωρήσει μπροστά. Σε μια δύσκολη εποχή, πολλαπλών κρίσεων και αμφισβήτησης των παραδοσιακών μας αξιών πάνω στις οποίες στηρίχθηκε η κοινωνία μας, η ανάδειξη των καλύτερων και η ηθική επιβράβευση της προσπάθειας και της ευγενούς άμιλλας των μαθητών και μαθητριών που προοδεύουν είναι επιτακτική ανάγκη» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του συλλόγου.

Ο Σύλλογος Ποντίων Ξάνθης απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλα τα παιδιά μελών του συλλόγου που

  • αρίστευσαν στη σχολική περίοδο 2013-2014 σε Γυμνάσιο και Λύκειο με βαθμό 18 και άνω,
  • πέτυχαν στις εισαγωγικές εξετάσεις των ΑΕΙ και ΤΕΙ του 2014,

να προσκομίσουν φωτοαντίγραφο των απολυτηρίων τους ή βεβαίωση επιτυχίας σε σχολές ΑΕΙ και ΤΕΙ στα γραφεία του Συλλόγου, πάροδος Θερμοπυλών 8, κατόπιν συνεννόησης στο τηλ. 6945104018 ή 2541078811 μέχρι την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015.