8 Ιανουάριος 2015, 21:58 - Τελευταία Ενημέρωση: 8 Ιανουάριος 2015, 23:08

Δ. Μελισσανίδης: Ό,τι και να κάνουν η ΑΕΚ θα φτιάξει το γήπεδο που της αξίζει

Μετά τη θριαμβευτική πρόκριση της ΑΕΚ στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας, με 3-0 επί του Ατρόμητου, ο πρόεδρος της Δημήτρης Μελισσανίδης έκανε δηλώσεις και για το θέμα της ανοικοδόμησης του γηπέδου.

«Η ΑΕΚ θα φτιάξει γήπεδο, είτε την πολεμούν, είτε όχι. Ό,τι και να κάνουν, το γήπεδο θα το φτιάξουμε. Ο κόσμος ακούει τις υποσχέσεις, αλλά θέλει να δει πράξεις. Εμείς θέλουμε να φτιάξουμε το γήπεδο μας στο χωράφι μας. Όσο καλή ομάδα και να φτιάξει η ΑΕΚ, δεν έχει μέλλον αν δεν φτιάξει το δικό της γήπεδο», σημείωσε.

Δεν παρέλειψε, δε, ν’ αναφερθεί και στις περίφημες δηλώσεις του Νίκου Φίλη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «σε ό,τι αφορά μια δήλωση που έκανε κάποιος κ. Φίλης ότι η ΑΕΚ θέλει να φτιάξει αυτοκρατορικό γήπεδο, πράγματι σε αυτοκρατορικό γήπεδο πρέπει να παίζει η ΑΕΚ γιατί αυτό επιτάσσει η ιστορία της και δεν καταλαβαίνω γιατί τον ενοχλεί. Αν θέλει να επιτεθεί σε εμένα, ας το κάνει. Αυτό που θέλει ο κόσμος είναι γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Όσος πόλεμος και να γίνεται, κανείς δεν μπορεί να μας νικήσει».