Με Παπαρήγα στο Επικρατείας τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ

  • Με Παπαρήγα στο Επικρατείας τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ
    Ο Δημήτρης Κουτσούμπας (αριστερά) θα είναι στο ψηφοδέλτιο της Β' Αθήνας αλλά και σε αυτό της Βοιωτίας, μια και η Λιβαδειά είναι η γενέτειρά του (φωτ.: Αλέξανδρος Βλάχος / ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Με την Αλέκα Παπαρήγα ως πρώτη στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας κατεβαίνει το ΚΚΕ στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Η μακροβιότερη γενική γραμματέας του κόμματος θα δώσει μια ακόμη εκλογική μάχη (χωρίς σταυρό), ενώ δίπλα της στο επικρατείας θα βρίσκονται ο πρώην προπονητής της εθνικής ομάδας μπάσκετ Κώστας Πετρόπουλος αλλά και ο ηθοποιός (συνεργαζόμενος με το ΚΚΕ) Παύλος Ορκόπουλος.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας θα είναι, όπως ανακοινώθηκε, στο ψηφοδέλτιο της Β' Αθήνας αλλά και σε αυτό της Βοιωτίας, μια και η Λιβαδειά είναι η γενέτειρά του.

Την ίδια ώρα, στα ψηφοδέλτια της Β' Αθήνας μπήκε  ο μουσικοσυνθέτης Μανώλης Ανδρουλιδάκης ενώ στην Α' Αθήνας κατεβαίνει η ηθοποιός Λίλα Καφαντάρη. Η βουλευτής-ηθοποιός Ελένη Γερασιμίδου θα είναι εκ νέου υποψήφια στη Α' Θεσσαλονίκης όπως και η δημοσιογράφος Λιάνα Καννέλη στην Α' Αθήνας.

Οι επίσης δημοσιογράφοι Χάρης Μπόλκας και Μιχάλης Λεάνης μπαίνουν στην μάχη της Α' Πειραιά. Με το ΚΚΕ κατεβαίνει και ο πρώην διεθνής διαιτητής Βασίλης Νικάκης αλλά και ο σεισμολόγος Τάσσος Σταύρος.

Όπως και στις προηγούμενες εκλογικές μάχες  ο Θανάσης Παφίλης και ο Σπύρος Χαλβατζής θα είναι υποψήφιοι στη Β' Αθήνας.