8 Ιανουάριος 2015, 18:09 - Τελευταία Ενημέρωση: 8 Ιανουάριος 2015, 18:11

Προεκλογικές υποσχέσεις και όχι δεσμεύσεις από Τσίπρα σε ΑΕΚ

  • Προεκλογικές υποσχέσεις και όχι δεσμεύσεις από Τσίπρα σε ΑΕΚ
    Ο Αλέξης Τσίπρας συνομιλεί με τον αρχίατρο της ΠΑΕ ΑΕΚ Λάκη Νικολάου (φωτ.: Εύη Φυλάκτου / ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Στην εξέδρα πέταξε ο Αλέξης Τσίπρας το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ μια και, αντί να πάρει ξεκάθαρη θέση, επέλεξε να κρατήσει σε ομηρία τους εκατοντάδες χιλιάδες φιλάθλους της ομάδας, για να τους πει τις αποφάσεις του μετά τις εκλογές!

Με απλά λόγια, να εκμεταλλευτεί την ψήφο τους και μετά θα τους απαντήσει για το αυτονόητο. Αν δηλαδή το όνειρό τους για μια μεγάλη ΑΕΚ αντάξια της ιστορίας της αποκτήσει σάρκα και οστά. Μάλιστα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν βρήκε να πει ούτε μια λέξη για την συμπεριφορά στελεχών του απέναντι στην ιστορική ομάδα αλλά και για τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο για τον οποίο ισχυρίστηκε ότι είναι ανεξάρτητος, ενώ και οι πέτρες ξέρουν ότι βγήκε με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν είναι τυχαίο ότι στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ τονίζεται ότι δεν πήραν καμία δεσμευτική απάντηση. Μίλησαν δε για προεκλογικά ευχολόγια και ότι μετά από αυτά που ακούστηκαν δεν έφυγαν ικανοποιημένοι.

Από τη μεριά του ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του υποστήριξε –μεταξύ άλλων– ότι ο Αλέξης Τσίπρας είπε στους παλαίμαχους της ΑΕΚ ότι η ομάδα δικαιούται να αποκτήσει νέο, σύγχρονων προδιαγραφών γήπεδο στην ιστορική της έδρα και στο φυσικό της χώρο, αντάξιο του μεγέθους και της προοπτικής της κι ενταγμένο αρμονικά σε ένα αναβαθμισμένο φυσικό και οικιστικό περιβάλλον.

Τσίπρας: Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει άμεσα –μετά τις εκλογές– πολιτική πρωτοβουλία ώστε να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι ο δήμος, οι τοπικοί φορείς αλλά και οι φορείς εκπροσώπησης της ΑΕΚ.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι Θωμάς Μαύρος, Ντούσαν Μπάγιεβιτς, Λάκης Νικολάου, Στέλιος Σεραφείδης και Στέλιος Μανωλάς  από την πλευρά της ΑΕΚ και εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ οι Αλέκος Φλαμπουράρης, Γιώργος Πάντζας και Τζούλιο Συναδινός.