8 Ιανουάριος 2015, 10:15 - Τελευταία Ενημέρωση: 8 Ιανουάριος 2015, 10:18

Δραματική έκκληση Δημήτρη Καζαντζίδη για τον νεκρό πατέρα του, θύμα στο Norman Atlantic

  • Χωρίς ηχητικά ντοκουμέντα το μαύρο κουτί του Norman Atlantic
  • Δραματική έκκληση Δημήτρη Καζαντζίδη για τον νεκρό πατέρα του, θύμα στο Norman Atlantic

Το αλαλούμ σχετικά με την υπόθεση του «Norman Atlantic» συνεχίζεται με τον πιο δραματικό τρόπο, αυτή τη φορά με την τύχη των νεκρών. Μιλώντας πριν από λίγο στον ANT1, o γιος του Γεράσιμου Καζαντζίδη, που χάθηκε στην τραγωδία του πλοίου, κατήγγειλε ότι οι σοροί των ανθρώπων είναι ακόμα στα ψυγεία και οι δικοί τους δεν μπορούν να τους θάψουν καθώς ακόμα δεν έχει διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή.

«Δεν είναι μόνον αυτοί που ψηφίζουν. Είναι και οι νεκροί που δεν μπορούν να θαφτούνε» είπε ο Δημήτρης Καζαντζίδης, προσθέτοντας ότι παρά τις προσπάθειες και τις πιέσεις της οικογένειας, τίποτα δεν έχει γίνει προς την κατεύθυνση της ολοκλήρωσης αυτής της επώδυνης διαδικασίας.

«Κανείς δεν ξέρει τίποτα. Αναγνώρισα το σώμα του πατέρα μου το Σάββατο και τώρα μου λένε η νεκροψία τη Δευτέρα και βλέπουμε...».

«Είμαστε μόνοι μας!» είπε ο Δημήτρης Καζαντζίδης αναφορικά με την εμπλοκή της ελληνικής πλευράς στην υπόθεση. Διευκρίνισε ωστόσο ότι βοηθά ο πρόξενος στο Μπάρι αλλά και το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, «από το πρωθυπουργικό γραφείο όμως δεν έχουμε πάρει ακόμα απάντηση».

Το «Norman Atlantic», δεμένο στο Μπρίντιζι, εξακολουθεί να βγάζει καπνούς καθώς η φωτιά δεν έχει σβήσει και τίποτα δεν έχει ξεκαθαριστεί από την τρομερή αυτή ιστορία που σημάδεψε εκατοντάδες ανθρώπους.