Νέα στοιχεία που σοκάρουν για την τριπλή δολοφονία στο Ωραιόκαστρο

  • Νέα στοιχεία που σοκάρουν για την τριπλή δολοφονία στο Ωραιόκαστρο
    Αστυνομικοί έξω από τη μεζονέτα στην οδό Θεσσαλονίκης 65 στο Ωραιόκαστρο όπου την Παρασκευή 2 Ιανουαρίου έγινε το τριπλό φονικό (φωτ.: ΑΠΕ ΜΠΕ/PIXEL)

Σοκ και ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες, με βάση τα ευρήματα του ιατροδικαστή, αναφορικά με την οικογενειακή τραγωδία και την τριπλή δολοφονία στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης. Τα θύματα χτυπήθηκαν αλλεπάλληλες φορές με μαχαίρι, γεγονός που δείχνει το αμόκ του δράστη αλλά και το μίσος για τα συγγενικά του πρόσωπα.

Αρκεί να σημειωθεί ότι ο 55χρονος κτηνίατρος, ο οποίος ήταν γαμπρός του δράστη, έφερε τουλάχιστον 40 μαχαιριές σε όλο του το σώμα, ενώ η 42χρονη σύζυγός του και αδελφή του δράστη έφερε περίπου δέκα μαχαιριές στο λαιμό, στα χέρια και στο πρόσωπο.

Σε ό,τι αφορά το 12χρονο γιο των θυμάτων η αυτοψία έδειξε τρεις μαχαιριές στο στήθος και στο λαιμό. Μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα Μακεδονία το παιδί φέρεται να είδε τη σκηνή του εγκλήματος με θύμα τη μητέρα του κρυμμένο πίσω από την κουρτίνα του δωματίου που εισέβαλε ο 55χρονος δράστης. Σε εκείνο το σημείο βρέθηκε και το πτώμα του παιδιού,

Ο δράστης εξακολουθεί να νοσηλεύεται φρουρούμενος έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο.

Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει το κίνητρο της τριπλής δολοφονίας. Από την έρευνα της αστυνομίας δεν έχουν προκύψει στοιχεία για οικονομικές διαφορές μεταξύ του 55χρονου δράστη και του συνομήλικου κουνιάδου του, ο οποίος φαίνεται ότι ήταν ο βασικός στόχος.

Δράστης και θύμα είχαν επαγγελματική σχέση, με την έννοια ότι ο 55χρονος κτηνίατρος τον απασχολούσε για διανομές φαρμάκων δίνοντάς του αμοιβή. Κι αυτό, όπως είπαν συγγενείς τους, διότι το θύμα ήθελε να τον βοηθήσει οικονομικά, επειδή είχε μείνει άνεργος. Μάλιστα την προηγούμενη ημέρα της τριπλής δολοφονίας τα δύο θύματα, ο 55χρονος με το 12χρονο γιο του, ήταν στο σπίτι του δράστη και αφόρου έφυγε ο άτυχος κτηνίατρος το παιδί έμεινε σε εκείνο το σπίτι με τους θείους και τα ξαδέρφια του.