2 Ιανουάριος 2015, 19:20 - Τελευταία Ενημέρωση: 3 Ιανουάριος 2015, 14:18

Ωραιόκαστρο: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από την οικογενειακή τραγωδία

  • Ωραιόκαστρο: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από την οικογενειακή τραγωδία
    Κόσμος στέκεται έξω από τη μεζονέτα στην οδό Θεσσαλονίκης 65 στο Ωραιόκαστρο όπου έγινε το τριπλό φονικό (ΑΠΕ ΜΠΕ/PIXEL)
  • Ωραιόκαστρο: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από την οικογενειακή τραγωδία
    Αστυνομικοί της σήμανσης εξετάζουν το μπαλκόνι της μεζονέτας (ΑΠΕ ΜΠΕ/PIXEL)

«Έκανα αυτό που έπρεπε να είχα κάνει εδώ και καιρό». Αυτή –ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες που έσπευσαν να βοηθήσουν– ήταν η φράση που είπε ο δράστης του τριπλού φονικού στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Η απερίγραπτη οικογενειακή τραγωδία έχει σοκάρει τη γειτονιά στην οδό Θεσσαλονίκης 65 η οποία περιγράφει τον 55χρονο πρώην ιδιοκτήτη ταξί να έχει μια πολύ καλή σχέση με την οικογένεια της αδελφής του.

Το μεσημέρι της Παρασκευής ο δράστης, άνεργος πλέον αλλά με έσοδα από ακίνητα που είχε κληρονομήσει, πάρκαρε το αυτοκίνητό του στο πάρκινγκ της τριών επιπέδων μεζονέτας όπου έμενε η αδερφή του μαζί με τον άνδρα, τον γιο της και την 80χρονη πεθερά της. Το σπίτι βρίσκεται σε απόσταση περίπου 50μ. από το Αστυνομικό Τμήμα Ωραιοκάστρου.

Στον 55χρονο, που κουβαλούσε μαζί του ένα αεροβόλο όπλο και ένα κυνηγετικό μαχαίρι, την πόρτα άνοιξε η ηλικιωμένη γυναίκα. Ο άνδρας ανέβηκε στον πρώτο όροφο όπου συνάντησε τον γαμπρό του, κτηνίατρο στο επάγγελμα. Ακολούθησε πάλη και ο δράστης μαχαίρωσε πολλές φορές τον κτηνίατρο ο οποίος άφησε επί τόπου την τελευταία του πνοή.

Στη συνέχεια φέρεται να ανέβηκε στον δεύτερο όροφο όπου βρισκόταν η 42χρονη αδερφή του μαζί με τον 12χρονο ανιψιό του. Αφού σκότωσε μητέρα και γιο, βγήκε στο μπαλκόνι του τρίτου ορόφου, έκοψε τον λαιμό του με το κυνηγετικό μαχαίρι και βούτηξε στο κενό.

Ακριβώς απέναντι από τη μεζονέτα όπου έγινε το φονικό υπάρχει σπίτι με 24ωρη φύλαξη με αποτέλεσμα οι σεκιούριτι να σπεύσουν δίπλα στον 55χρονο ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος.