2 Ιανουάριος 2015, 17:08 - Τελευταία Ενημέρωση: 2 Ιανουάριος 2015, 19:53

Ποιοι δρόμοι παραμένουν κλειστοί, πού χρειάζονται αλυσίδες

  • Χιόνια και τσουχτερό κρύο την Τετάρτη – Πότε βελτιώνεται ο καιρός
    (Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Βάιος Χασιαλής)

Μπορεί ο χιονιάς να υποχωρεί σιγά-σιγά ωστόσο ο παγετός παραμένει με αποτέλεσμα πολλοί δρόμοι του επαρχιακού αλλά και του εθνικού οδικού δικτύου να παραμένουν κλειστοί ή να χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες.

Σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση της Αστυνομίας, κλειστή είναι για τρίτη ημέρα η περιφερειακή οδός Πεντέλης-Νέας Μάκρης από το ύψος του στρατιωτικού νοσοκομείου 414 έως τον Άγιο Πέτρο, η λεωφόρος Πάρνηθας από το Τελεφερίκ έως το καζίνο, η λεωφόρος Φυλής στο ύψος της Μονής Κλειστών καθώς και το επαρχιακό δίκτυο που οδηγεί σε Αλεποχώρι-Βίλια, Ψάθα και Πόρτο Γερμενό.

Εξαιτίας της συσσώρευσης υδάτων έχει διακοπεί η κυκλοφορία στη διάβαση Ξηρόμερου στην επαρχιακή οδό Λειψυδρίου-Φαναρίου (Κιλκίς) καθώς και στις διαβάσεις των ποταμών της Ροδόπης, Ποντικόρεμα-Λισσός (ύψος Αρριανών),  Έβρενου-Ιασίου-Αετοκορυφή-Διώνη και Στρύμης-Λοφαρίου.

Το χιόνι που έπεσε τις προηγούμενες ημέρες στην Εύβοια κρατά ακόμα αποκλεισμένα 13 χωριά (Στρόπωνες, Λάμαρι,  Μετόχι, Καμπιά, Λυμνιώνας,  Πολύλοφος, Αγ. Σοφία, Μύλοι, Γλυφάδα, Αγριοσυκιά, Κερασιά, Κοτσικιά, Νίκη).

Δείτε ΕΔΩ σε ποιους δρόμους της Αττικής, της Μακεδονίας, της Θράκης, της Ηπείρου, της Θεσσαλίας, της Στερεάς Ελλάδας, της Πελοποννήσου και της Κρήτης χρειάζονται αλυσίδες.