2 Ιανουάριος 2015, 12:56 - Τελευταία Ενημέρωση: 2 Ιανουάριος 2015, 13:01

Φρίκη: Αποκεφάλισε τη μητέρα του με τσεκούρι!

  • Φρίκη: Αποκεφάλισε τη μητέρα του με τσεκούρι!
    Κρίστιαν Χοσέ Γκομές

Απίστευτη ιστορία φρίκης εκτυλίχτηκε παραμονή Πρωτοχρονιάς στη Φλόριντα των ΗΠΑ. Ένας 23χρονος Αμερικανός, που είχε διαγνωστεί ότι πάσχει από σχιζοφρένεια, αποκεφάλισε τη μητέρα του με τσεκούρι γιατί θεωρούσε ότι τον ενοχλούσε!

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση των αμερικανικών Αρχών, ο Κρίστιαν Χοσέ Γκόμες συνελήφθη και του απαγγέλθηκε η κατηγορία της ανθρωποκτονίας. Ο ίδιος ο Γκόμες ομολόγησε ότι σκότωσε την μητέρα του Μαρία Σουάρες-Κασάνι, σύμφωνα με την ανακοίνωση του γραφείου του σερίφη της κομητείας Πινέλας, Μπομπ Γκουαλτιέρι.

Η αστυνομία της πόλης 'Ολντσμαρ πήγε στο σπίτι της μητέρας ύστερα από τηλεφώνημα που δέχθηκε από συγγενή, ο οποίος ανέφερε ότι η Γκόμες είχε αποκεφαλιστεί. Ο δολοφόνος άφησε το πτώμα κοντά στους κάδους απορριμμάτων του σπιτιού και διέφυγε με μοτοσικλέτα πριν συλληφθεί. Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης, ο Κρίστιαν Χοσέ Γκόμες είχε διαγνωστεί σχιζοφρενής πριν διαπράξει τον φόνο. 

Μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο WFLA ο σερίφης είπε ότι ο νεαρός σκότωσε τη μητέρα του γιατί είχε βαρεθεί να του ζητά να τακτοποιήσει κιβώτια στη σοφίτα!. «Ήταν θυμωμένος μαζί της... δύο ημέρες προετοίμαζε τη δολοφονία της», είπε ο σερίφης.