Παπούλιας σε Σαμαρά: Έφτασε η μεγάλη στιγμή

  • Παπούλιας σε Σαμαρά: Έφτασε η μεγάλη στιγμή
    Φωτογράφος Αλέξανδρος Βλάχος (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Τη λέξη «αλήθεια» που θα αποτελέσει το προεκλογικό μότο της Νέας Δημοκρατίας στην εκλογική αναμέτρηση, χρησιμοποίησε ο Αντώνης Σαμαράς κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τον Κάρολο Παπούλια.

Σκοπός της συνάντησης ήταν να ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη εκλογών στις 25 Ιανουαρίου. Από τη μεριά του ο Κάρολος Παπούλας κράτησε αποστάσεις τονίζοντας ότι «εύχομαι το καλύτερο για την πατρίδα».

«Έφτασε η μεγάλη στιγμή» είπε μόλις είδε τον πρωθυπουργό που ισχυρίστηκε ότι: «Η Βουλή διαλύεται πρόωρα. Δεν τις ήθελε ο λαός τις εκλογές, γίνονται από κομματική ιδιοτέλεια. Όταν πρόκειται για την ασφάλεια του έθνους τότε αντιλαμβάνεται ότι απαιτείται ένας αγώνας με αλήθεια και ευθύνη».

Σαμαράς: Σε αυτόν τον αγώνα δεν είναι τα κόμματα που θα πρέπει να είναι μπροστά, αλλά η πατρίδα, όταν μάλιστα εξαρτάται η παραμονή της Ελλάδας στην Ευρώπη.

Από ώρα σε ώρα αναμένεται να θυροκολληθεί το Προεδρικό Διάταγμα για την διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη εκλογών. Αυτό στην  πράξη θα σημάνει τον περιορισμό των τηλεοπτικών εμφανίσεων των υποψηφίων, που από το πρωί έχουν βγει στα τηλεοπτικά παράθυρα για να προλάβουν το... απαγορευτικό.