Ξένο σώμα ο Αφελάι για τον Ολυμπιακό

  • Ξένο σώμα ο Αφελάι για τον Ολυμπιακό
    Φωτογράφος Σπύρος Χορχούμπας (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Οριστική θεωρείται πλέον η ρήξη στις σχέσεις του Μίτσελ με τον Ιμπραΐμ Αφελάι με αποτέλεσμα ο Ισπανός τεχνικός να μην τον υπολογίζει πλέον στην ομάδα. Ο Αφελάι προπονείται μόνος του, ψάχνοντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει πολλά παράπονα από τον Ολλανδό παίκτη κι αυτά έχουν να κάνουν με την απόδοσή του σε ορισμένα παιγνίδια και με την αδιαφορία που δείχνει στις προπονήσεις.

Ήδη έχει ανάψει το «πράσινο φως» για την παραχώρησή του και θεωρείται βέβαιο ότι θα ενδιαφερθούν αρκετές ομάδες αφού είναι από τα βασικά στελέχη της Εθνικής Ολλανδίας έχοντας στο ενεργητικό του εντυπωσιακές εμφανίσεις. Σ' αυτή την περίπτωση απαιτείται και η συγκατάθεση της Μπαρτσελόνα, στην οποία τυπικά ανήκει μέχρι το καλοκαίρι, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «μπλαουγκράνα» δεν θα φέρουν αντιρρήσεις.

Πρώτος υποψήφιος να καλύψει τη θέση του Αφελάι είναι ο 20χρονος Γάλλος Εμπαγέ Νιάγκ που ανήκει στη Μίλαν και οι ερυθρόλευκοι θέλουν να τον αποκτήσουν δανεικό μέχρι το καλοκαίρι.

Στο μεταξύ ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του 28χρονου Γάλλου μεσοαμυντικού της Νις, Ντιντιέ Ντιγκάρ, ενώ γίνονται προσπάθειες και για την απόκτηση ενός στόπερ.