19 Ιούνιος 2013, 12:35 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:29

Μίλησε η Ποντιακή ψυχή! Ένα σπουδαίο παράδειγμα ανθρωπιάς

  • Μίλησε η Ποντιακή ψυχή! Ένα σπουδαίο παράδειγμα ανθρωπιάς

Μίλησε η Ποντιακή ψυχή! Ένα σπουδαίο παράδειγμα ανθρωπιάς. Σύσσωμη η Νεολαία Ποντιακών Σωματείων Πιερίας οργάνωσε την Κυριακή 16 Ιουνίου 2013 συναυλία αγάπης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στο θεατράκι του Πάρκου Κατερίνης.

Μια εξαιρετική φιλανθρωπική εκδήλωση διοργάνωσαν τα ποντιακά σωματεία Πιερίας. Όσοι την παρακολούθησαν μιλούν για μια υπέροχη βραδιά συγκίνησης νοσταλγίας πόνου και ελπίδας.

Εδώ και 20 μήνες, οι «Αλληλέγγυοι» της  Εθελοντικής Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας, μαζί με τους «Γιατρούς του Κόσμου» λειτουργούν το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» στην Κατερίνη το οποίο τροφοδοτεί, κατά μέσο όρο, περισσότερες από 80 οικογένειες κάθε μήνα, στις οποίες αντιστοιχούν περίπου 300 πολίτες, μεταξύ αυτών 120 ανήλικα παιδιά και 15 μονογονεϊκές οικογένειες.

Οι νέες και οι νέοι των Ποντιακών Σωματείων του Ν. Πιερίας έδειξαν τον δρόμο στην κοινωνία και στις γενιές που ακολουθούν. Αποτελούν φωτεινό παράδειγμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

Τμήμα σύνταξης
Pontos-News.Gr

Ακολουθούν φωτογραφίες και βίντεο από την εκδήλωση παρακάτω.

Gallery