24 Δεκέμβριος 2014, 13:33 - Τελευταία Ενημέρωση: 24 Δεκέμβριος 2014, 13:36

Ποιους πήρε το... Ποτάμι

  • Ποιους πήρε το... Ποτάμι

Μπορεί μέχρι τώρα ο Σταύρος Θεοδωράκης να ισχυριζόταν ότι το Ποτάμι δεν θα πάρει «παλιά υλικά», αλλά ο ρεαλισμός που απαιτείται τον ανάγκασε όχι μόνο να τα πάρει αλλά και να τα ανακοινώσει μπροστά στην Παλαιά Βουλή.

Όπως είχαμε αποκαλύψει από χθες, στο Ποτάμι μπήκε και ο Σπύρος Λυκούδης, που είχε αποχωρήσει από τη ΔΗΜΑΡ, και οι Μεταρρυθμιστές του που βρήκαν... όχθη.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας στη μικρή εκδήλωση που είχε ετοιμαστεί τους καλωσόρισε στη «συνομωσία του καλού». Όπως είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού: «Ετοιμαζόμαστε και για εκλογές». Υπογράμμισε ότι «τον Σπύρο Λυκούδη δεν τον απασχολεί τι καρέκλες θα πάρει εκείνος και οι Μεταρρυθμιστές», ωστόσο τα στελέχη του θα είναι στα ψηφοδέλτια του Ποταμιού.

Σίγουρη για την Β’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης πρέπει να θεωρείται η Κατερίνα Μάρκου, η οποία έχει προσεγγίσει το Ποτάμι και υπάρχει διάθεση για συνεργασία. Θέση στις λίστες θα έχουν και οι Γρηγόρης Ψαριανός και Πέτρος Τατσόπουλος, με μόνο ερώτημα αν θα κατέβουν στην ίδια περιφέρεια με τη Μάρκου ή θα επιλεγούν για αλλού. Στις προηγούμενες εκλογές είχαν εκλεγεί στη Β’ Αθήνας με τη ΔΗΜ.ΑΡ. και τον ΣΥΡΙΖΑ αντιστοίχως.