Παραμονή Χριστουγέννων 2014 στον κόσμο (φωτο-γκάλερι)

 • Παραμονή Χριστουγέννων 2014 στον κόσμο (φωτο-γκάλερι)
  Μέλη της χορωδίας του Αγίου Παύλου στο Λονδίνο προετοιμάζονται εντατικά για την εβδομάδα του χρόνου με το πιο… φορτωμένο πρόγραμμα. Δεκάδες είναι οι πρόβες για τις λειτουργίες και τα κοντσέρτα σε όλη την εορταστική περίοδο (φωτ.: Andy Rain / EPA)
 • Παραμονή Χριστουγέννων 2014 στον κόσμο (φωτο-γκάλερι) 2
  Μικρά παιδιά στην Ινδία με αγιοβασιλιάτικες μάσκες (φωτ.: Jagadeesh NV / EPA)
 • Παραμονή Χριστουγέννων 2014 στον κόσμο (φωτο-γκάλερι) 3
  Κάποιοι το παρακάνουν με τον χριστουγεννιάτικο στολισμό. Παράδειγμα, το σπίτι της φωτογραφίας που βρίσκεται σε γειτονιά του Ντόρτσεστερ της Βοστώνης (φωτ.: CJ Gunther / EPA)
 • Παραμονή Χριστουγέννων 2014 στον κόσμο (φωτο-γκάλερι) 4
  Πολύχρωμες φωτεινές μπάλες στολίζουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο του πάρκου Γκόρκι στη Μόσχα (φωτ.: Yuri Kochetkov / EPA)
 • Παραμονή Χριστουγέννων 2014 στον κόσμο (φωτο-γκάλερι) 5
  Δύτης με κοστούμι Αϊ-Βασίλη ταΐζει τους… ενοίκους του ενυδρείου Sunshine που βρίσκεται στο Τόκιο (φωτ.: Kimimasa Mayama / EPA)
 • Παραμονή Χριστουγέννων 2014 στον κόσμο (φωτο-γκάλερι) 6
  Μια Ιρανή κοιτάζει χριστουγεννιάτικη βιτρίνα στο κέντρο της Τεχεράνης. Περίπου 150.000 είναι οι χριστιανοί που ζουν στο Ιράν, οι περισσότεροι εκ των οποίων Αρμένιοι. Πολλές είναι όμως και οι οικογένειες μουσουλμάνων που αγοράζουν δώρα και στολίζουν δέντρο
 • Παραμονή Χριστουγέννων 2014 στον κόσμο (φωτο-γκάλερι) 7
  Παλαιστίνιος, ντυμένος Αϊ-Βασίλης, τρέχει πάνω στα τείχη της Παλιάς Πόλης της Ιερουσαλήμ (φωτ.: Abir Sultan / EPA)
 • Παραμονή Χριστουγέννων 2014 στον κόσμο (φωτο-γκάλερι) 8
  Μια από τις πιο παλιές παραδόσεις της Τσεχίας θέλει το παραδοσιακό εορταστικό τραπέζι να έχει ψαρόσουπα, τηγανητούς κυπρίνους και πατατοσαλάτα. Έτσι οι πλανόδιοι πωλητές στο κέντρο της Πράγας δεν προλαβαίνουν να πουλάνε ψάρια (φωτ.: Filip Singer/ EPA)
 • Παραμονή Χριστουγέννων 2014 στον κόσμο (φωτο-γκάλερι) 9
  Περισσότεροι από 100 κάτοικοι του Μονακό πήγαν για… μπάνιο με τον Αϊ-Βασίλη στο πλαίσιο φιλανθρωπικής εκδήλωσης για τους αστέγους. Είναι η 10η χρονιά που η οργάνωση Soupe de Nuit καλεί κόσμο για «Χριστουγεννιάτικο μπάνιο» (φωτ.: Sebastien Nogier / EPA)

Κοστούμια Αϊ-Βασίλη, λαμπιόνια, δέντρα, μπάλες… Πάμε!

Λίγες ώρες πριν από τα Χριστούγεννα, φωτογραφικά κλικ από όλο τον κόσμο μας μεταφέρουν την εορταστική ατμόσφαιρα που επικρατεί.