18 Ιούνιος 2013, 10:00 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:30

Οι Πόντιες κι οι Κρητικές έβαλαν τη μπάλα στα δίχτυα

  • Οι Πόντιες κι οι Κρητικές έβαλαν τη μπάλα στα δίχτυα

Πόντιες και Κρητικές φοιτήτριες φόρεσαν τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια, ενώθηκαν κάτω από την ίδια φοιτητική στέγη στην Καστοριά κι έβαλαν την μπάλα στα δίχτυα του 5x5 εννέα φορές.

Ο λόγος; Ο φιλικός αγώνα που πραγματοποιήθηκε στην Καστοριά ανάμεσα στα κορίτσια του Συλλόγου Κρητών Φοιτητών και του Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών Καστοριάς. Είναι δύο Σύλλογοι που επιτελούν μεγάλο έργο στην φοιτητική κοινότητα της Καστοριάς και όχι μόνο. Έτσι ανάμεσα στις δράσεις που πραγματοποιούν,διοργάνωσαν και αυτόν τoν αγώνα που στέφθηκε με επιτυχία καθώς τον παρακολούθησαν τουλάχιστον 150 φοιτητές που χειροκρότησαν την προσπάθεια των κοριτσιών.

Όσο αναφορά το αγωνιστικό κομμάτι τώρα... Τα κορίτσια παίξανε δύο 25λεπτα σε γήπεδο 5χ5 με ένα 5λεπτο ημίχρονο ανάμεσά τους. Νικήτριες του αγώνα ήταν οι Κρητικές που κέρδισαν με το επιβλητικό σκορ 8-1. Μάλιστα, κανείς δεν αμφισβήτησε τον επαγγελματία διαιτητή που τους έκανε την τιμή να τις σφυρίξει!

Τα γκολ για τις Κρητικές πέτυχαν:Γιαμπούρη Σ. 3,Δρακάκη Μ. 3,Σερέτη Ι. 2,ενώ για τις Πόντιες το "γκολ της τιμής" πέτυχε η Παυλίδου.Σ.

Συνθέσεις ομάδων:Κρητικές:Αλεξάκη Γ.,Γιαμπούρη Σ.,Δρακάκη Μ.,Κρανά Μ.,Νίκου Β,Κολυβάκη Κ.,

Πόντιες:Ζυγανιτίδου Ε.,Καρασαββίδου Σ.,Κουρουκλίδου Ν.,Μαζγαλτσίδου Δ.,Μαζγαλτσίδου Δε.,Παυλίδου Σ.,Σιαπλαούρα Β.,Χιώτη Μ.

Μετά τον αγώνα ακολούθησε ένα μεγάλο Κρητικό και Ποντιακό γλέντι με ζωντανή μουσική από τα παιδιά των δύο Συλλόγων που φυσικά με αυτόν τον τρόπο τίμησαν για ακόμη μία φορά την παράδοσή τους και πρόσφεραν άφθονο κρασί και ρακί σε όλους δωρεάν.

Πηγή: svouranews.blogspot.com