Ο Χαϊκάλης «μπλέκει» τώρα και τραπεζίτη

  • Ο Χαϊκάλης «μπλέκει» τώρα και τραπεζίτη
    Φωτογράφος Αλέξανδρος Βλάχος (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Σολομώντεια λύση επέλεξε για άλλη μια φορά η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής. Με αφορμή το θέμα που προκλήθηκε με τις δηλώσεις των Ανεξάρτητων Βουλευτών Θόδωρου Παραστατίδη και Οδυσσέα Βουδούρη, αποφάσισε να μην εκδώσει ανακοίνωση αλλά να περιοριστεί σε ευχολόγια περί του ότι «οι βουλευτές δεν πρέπει να προκαλούν με τη στάση τους».

Την ίδια ώρα, βέβαια, αποφάσιζαν να καλέσουν την Τρίτη για εξηγήσεις τον Παύλο Χαϊκάλη για να διαπιστώσουν εάν είχε δηλώσει τα 5.000 ευρώ που μέχρι την Κυριακή υποστήριζε ότι τα είχε δώσει στον Γιώργο Αποστολόπουλο για να του τα επενδύσει. Τη Δευτέρα όμως άλλαξε στάση ισχυριζόμενος ότι του τα δάνεισε για να τα παίξει εκείνος.

Παράλληλα ο Παύλος Χαϊκάλης «πέταξε» νέες βόμβες μιλώντας στη συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής.

Από την μια –σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ότι του είπε ο Γ. Αποστολόπουλος–  στην υπόθεση ενέπλεξε και γνωστό τραπεζικό και από την άλλη άφησε αιχμές για τον πρόεδρο του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη.

Μιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων σημείωσε: «Έρχεται και μου λέει ο Γιώργος Αποστολόπουλος πάρε δύο χιλιάρικα, του λέω τα παίρνω. Και μου δίνει τα δύο χιλιάρικα, τα παίρνω κανονικά και μου λέει αυτά τα λεφτά δεν είναι από το χρέος, είναι για να έχεις καλές σχέσεις με τον πρόεδρο».

Ερωτηθείς ποιόν πρόεδρο εννοεί, αν και δεν είπε το όνομα, φωτογράφισε γνωστό τραπεζικό, ενώ προσέθεσε ότι τα χρήματα θα του τα έφερνε η φρουρά του συγκεκριμένου ανθρώπου!