26 Δεκέμβριος 2014, 10:02 - Τελευταία Ενημέρωση: 23 Δεκέμβριος 2014, 16:20

Οι Ακρίτες Σερρών στη φιλανθρωπική εκδήλωση «Το Δέντρο της Αγάπης» (βίντεο)

  • Οι Ακρίτες Σερρών στη φιλανθρωπική εκδήλωση «Το Δέντρο της Αγάπης» (βίντεο)

Μέρες αγάπης και φροντίδας για τον συνάνθρωπο όλες αυτές, και πολλές οι πρωτοβουλίες για έμπρακτη στήριξη. Την περασμένη εβδομάδα, για μια ακόμη χρονιά, ο Σύλλογος Ποντίων Επταμύλων Νομού Σερρών «Οι Ακρίτες» πήρε μέρος στη φιλανθρωπική προσπάθεια του Λυκείου Ελληνίδων και του Δικτύου TV «Το Δέντρο της Αγάπης».

«Είναι υποχρέωση των Ακριτών να συμβάλλει σε παρόμοιες προσπάθειες που στόχο έχουν να στηρίξουν αδύναμες οικονομικά οικογένειες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του συλλόγου, Παύλος Καριπίδης.

Μικροί και μεγάλοι από το σύλλογο έβαλαν το δικό τους λιθαράκι βοηθώντας με τον δικό τους τρόπο αναξιοπαθούντες συνανθρώπους της περιοχής. Τα μέλη του συλλόγου χόρεψαν, έψαλαν τα ποντιακά κάλαντα και ευχήθηκαν χρόνια πολλά σε όλους.

Η ανταπόκριση του κόσμου, ο σεβασμός και η υποστήριξή τους είναι κάθε χρόνο και θερμότερη, μια και η πρωτοβουλία έχει καταξιωθεί στις συνειδήσεις τους και πιστεύουν και στηρίζουν με θέρμη τον κοινωνικό σκοπό και τα ευεργετικά αποτελέσματα του «Δέντρου της Αγάπης», ανέφεραν οι διοργανωτές του τηλεμαραθώνιου.