21 Δεκέμβριος 2014, 10:50 - Τελευταία Ενημέρωση: 21 Δεκέμβριος 2014, 10:50

Ξανά στον εισαγγελέα Καμμένος-Χαϊκάλης

  • Ξανά στον εισαγγελέα Καμμένος-Χαϊκάλης
    Παύλος Χαϊκάλης και Πάνος Καμμένος
  • Ξανά στον εισαγγελέα Καμμένος-Χαϊκάλης
    Ο Γιώργος Αποστολόπουλος και ο δικηγόρος του Παύλος Σαράκης

Συμπληρωματική κατάθεση δίνουν σήμερα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος και ο βουλευτής του κόμματος Παύλος Χαϊκάλης στον εισαγγελέα Εφετών Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο, μετά την κατάθεση του Γιώργου Αποστολόπουλου ο οποίος κατηγορείται από τον βουλευτή ότι επιχείρησε να τον δωροδοκήσει για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Πληροφορίες, γράφει σήμερα το protothema.gr, αναφέρουν πως ο Γιώργος Αποστολόπουλος κατέθεσε στον ανακριτή ότι το θύμα της υπόθεσης είναι εκείνος και πώς ο Παύλος Χαϊκάλης είναι εκείνος που τον προσέγγισε λέγοντάς του «αν λύσω το οικονομικό μου πρόβλημα θα ψηφίσω Πρόεδρο της Δημοκρατίας».

Ο Αποστολόπουλος φέρεται να είπε ότι διαθέτει κι αυτός οπτικοακουστικό υλικό που αποδεικνύει τα λεγόμενά του. Όταν ρωτήθηκε γιατί κατέγραψε τη συνάντηση, είπε ότι ήθελε να αποδείξει την ηθική κατάπτωση των ΑΝΕΛ, ενώ σχεδίαζε να προσκομίσει κι εκείνος τα στοιχεία στον εισαγγελέα αλλά τον πρόλαβε ο Παύλος Χαϊκάλης.

Ο συνήγορος του Αποστολόπουλου, Παύλος Σαράκης δήλωσε πώς ο πελάτης του κατέθεσε «την αλήθεια χωρίς μοντάζ. Το πολιτικό και ποινικό θέμα το έχει ο κ. Χαϊκάλης. Τα βίντεο είναι μονταρισμένα. Οι διάλογοι έγιναν για να φανεί η ηθική υπόσταση του κ. Χαϊκάλη».

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να εξεταστούν κατ’αντιπαράσταση οι Αποστολόπουλος και Χαϊκάλης, αν και οι πιθανότητες είναι περιορισμένες.