19 Δεκέμβριος 2014, 17:08 - Τελευταία Ενημέρωση: 19 Δεκέμβριος 2014, 17:09

Εκλογές σε συνθήκες ζούγκλας προέβλεψε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

  • Εκλογές σε συνθήκες ζούγκλας προέβλεψε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης
    Φωτογράφος: Γιάννης Κολεσίδης (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Άλλο είχε στο μυαλό του ο Επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ Κωνσταντίνος Μητσοτάκης όταν έκλεινε το ραντεβού της Παρασκευής με τον Κάρολο Παπούλια και άλλο έβγαλαν οι εξελίξεις. Αποτέλεσμα και η δήλωση που έκανε και επικεντρώθηκε στο κλίμα που έχει διαμορφωθεί από το πρωί.

Ο Κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο  για μια «παθογένεια της εποχής» και αναφερόμενος στα περιστατικά καταγγελιών περί χρηματισμού σημείωσε ότι «οι εκλογές κινδυνεύουν να γίνουν σε μια περίοδο ζούγκλας. Βέβαια με αυτόν τον τρόπο παραδέχτηκε ότι πλέον οι εκλογές είναι αναπόφευκτες.

Η συνάντηση με τον Κάρολο Παπούλια κράτησε 45 λεπτά και ο Επίτιμος ανέφερε ότι βλέπει συχνά τον Πρόεδρο και πως μιλάει μαζί του κατά καιρούς «για τα θέματα που απασχολούν τον τόπο».

Μητσοτάκης: Σήμερα σε μια δύσκολη φάση ήρθα να του διατυπώσω τις απόψεις μου για την οικονομία και την πολιτική, αλλά και την ανησυχία μου για τη χώρα.

Η συνάντηση είχε ανεπίσημο και ιδιωτικό χαρακτήρα γι' αυτό και δεν ήταν παρόντες οι δημοσιογράφοι και οι τηλεοπτικές κάμερες στο γραφείο του Κάρολου Παπούλια.