18 Δεκέμβριος 2014, 15:01 - Τελευταία Ενημέρωση: 18 Δεκέμβριος 2014, 15:02

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν παραδέχτηκε ότι είναι ερωτευμένος!

  • Ο Βλαντιμίρ Πούτιν παραδέχτηκε ότι είναι ερωτευμένος!
    Φωτογραφία ITAR-TASS

Ο συνήθως διακριτικός Ρώσος πρόεδρος άφησε άφωνους τους δημοσιογράφους όταν κατά τη διάρκεια της μαραθώνιας συνέντευξης Τύπου παραδέχτηκε ότι «ναι, είναι ερωτευμένος». Και όχι μόνο. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν μετέφερε ολόκληρη της στιχομυθία που είχε με έναν Ευρωπαίο φίλο του, μεγάλο ηγέτη, όπως ο ίδιος είπε.

«Ένας Ευρωπαίος φίλος, ένας μεγάλος ηγέτης, με ρώτησε τον περασμένο χρόνο αν είμαι ερωτευμένος», είπε ο Πούτιν. Και συνέχισε: «Τον ρώτησα τι εννοεί και με ξαναρώτησε αν αγαπώ κάποια. Του απάντησα ναι και με ρώτησε αν και εκείνη με αγαπάει. Του είπα και πάλι ναι. “Ε τότε μια χαρά”, μου είπε». Ο παραπάνω μονόλογος κατάληξε με τους δημοσιογράφους να γελούν διακριτικά και τον Ρώσο πρόεδρο να δηλώνει «Όλα πάνε καλά, μην ανησυχείτε!».

Η προσωπική ζωή του προέδρου της Ρωσίας είναι θέμα ταμπού για τον ρωσικό Τύπο. Μοναδική εξαίρεση αποτέλεσε η εφημερίδα Moscovski Korrespondent, η οποία το 2008 άφησε να εννοηθεί ότι ο Πούτιν πήρε κρυφά διαζύγιο για να παντρευτεί την Αλίνα Καμπάεβα.

Το φθινόπωρο η Καμπάεβα, πρώην ολυμπιονίκης στη ρυθμική γυμναστική, προήχθη σε «τσαρίνα» του τεράστιου ομίλου των φιλοκυβερνητικών μέσων ενημέρωσης National Media Group. Λίγο καιρό αργότερα η εφημερίδα ανακοίνωσε τη διακοπή της κυκλοφορίας της...