18 Δεκέμβριος 2014, 08:59 - Τελευταία Ενημέρωση: 18 Δεκέμβριος 2014, 09:06

Θεσσαλονίκη: Χωρίς νερό σήμερα Καλαμαριά και Μενεμένη

  • Θεσσαλονίκη: Χωρίς νερό σήμερα Καλαμαριά και Μενεμένη

Aπό τις 10:00 έως τις 16:00 σήμερα θα γίνουν εργασίες σύνδεσης νέου αγωγού σε νέο δίκτυο ύδρευσης στις οδούς Αγίων Πάντων - Ρεγκούκου και Αγίων Πάντων - Μπαλόγλου στο Δήμο Αμπελοκήπων - Μενεμένης.

Λόγω των εργασιών αυτών, θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στις οδούς Αγίων Πάντων, Μπαλόγλου, Μαργαροπούλου, Γαλοπούλου και σε όλες τις παρακείμενες σε αυτές οδούς του Δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης.

Προβλήματα υδροδότησης και σε Καλαμαριά - Πυλαία

Οι προγραμματισμένες για χθες εργασίες στην Καλαμαριά, μεταφέρθηκαν λόγω των καιρικών συνθηκών για σήμερα Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου, από τις 10:00 έως τις 18:00.

Οι εργασίες αφορούν την αντικατάσταση δικλείδας δικτύου Φ300 και εκκένωσης αγωγού δικλείδας Φ150 στην οδό Καραβαγγέλη. Λόγω των εργασιών αυτών θα υπάρξουν προβλήματα υδροδότησης στις περιοχές Βότση, Αγ. Παντελεήμονα, στη Δεξαμενή της Καλαμαριάς και σε όλες τις παρακείμενες οδούς.

Υπάρχει πιθανότητα να επηρεαστεί η περιοχή Τροχιοδρομικά (Πυλαία) του δήμου Πυλαίας - Χορτιάτη. Λόγω ιδιομορφίας του δικτύου της περιοχής θα υπάρξει καθυστέρηση στην υδροδότηση κάποιων περιοχών.