12 Δεκέμβριος 2014, 10:49 - Τελευταία Ενημέρωση: 12 Δεκέμβριος 2014, 10:54

Συγκέντρωση αγαθών από την Ποντιακή Νεολαία Φλώρινας

  • Έργο ανθρωπιάς από την Ένωση Ομογενών εκ Κωνσταντινούπολεως Βορείου Ελλάδος

Μια διαφορετικού ύφους δράση, ενόψει των εορτών, ήρθε να δώσει ξεχωριστή νότα στη λειτουργία της Ποντιακής Νεολαίας Φλώρινας: Σε συνεργασία με άλλους τοπικούς συλλόγους, προχωρούν στη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας, βρεφικών ειδών, αντικειμένων ατομικής περιποίησης, ρούχων και σχολικών βοηθημάτων τα οποία θα διατεθούν σε οικονομικά αδύναμες οικογένειες.

«Την περίοδο που διανύουμε η κοινωνία μας δοκιμάζεται από την οικονομική κρίση, και ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να εξασφαλίσουν ούτε τα απαραίτητα για τη διαβίωσή τους.

»Γι’ αυτό, η Ποντιακή Νεολαία Φλώρινας αποφάσισε αντί για εκδήλωση, μπαίνοντας στον τελευταίο μήνα του έτους, το μήνα που αντιπροσωπεύει την αγάπη, τη ζεστασιά και την αλληλεγγύη, το μήνα όπου γίνεται πιο έντονη η ανάγκη να ενεργοποιηθούμε για τον πιο ουσιαστικό και πολύτιμο σκοπό, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Εκκλησίας και του Δήμου Φλώρινας να συμπαρασταθούμε στους συμπολίτες μας που έχουν περισσότερη ανάγκη», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Χρήστος Ευθυμιάδης, πρόεδρος της Ποντιακής Νεολαίας Φλώρινας, σε συνέντευξη Τύπου.

Η συγκέντρωση των αγαθών θα πραγματοποιείται από σήμερα Παρασκευή 12 έως και την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου, από τις 10:00 π.μ. έως τις 6:00 μ.μ., στο περίπτερο της Νεολαίας στην πλατεία Γεωργίου Μόδη.