11 Δεκέμβριος 2014, 16:58 - Τελευταία Ενημέρωση: 11 Δεκέμβριος 2014, 16:57

Σαμαράς κατά ΣΥΡΙΖΑ με φόντο τις εκλογές

  • Συνεδριάζει αύριο η ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας
    Φωτ.: Παντελής Σαΐτας (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ρυθμούς… σκληρού ροκ επέλεξε ο Αντώνης Σαμαράς προκειμένου να μιλήσει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ. Με μια ομιλία σε πολύ υψηλούς τόνους, πέταξε το μπαλάκι της εκλογής Προέδρου Δημοκρατίας στους βουλευτές λέγοντας χαρακτηριστικά: «Καλούνται να αποφασίσουν αν θα εκλέξουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας ή αν θα πάμε σε πρόωρες εκλογές».

Στη συνέχεια ο Αντώνης Σαμαράς έθεσε τα διλήμματα της επόμενης μέρας σε περίπτωση που δεν εκλεγεί Πρόεδρος επισημαίνοντας ότι η χώρα θα βρεθεί στον αέρα. «Τις επόμενες ημέρες θα κριθούμε όλοι», ισχυρίστηκε.

Σαμαράς: Φτύσαμε αίμα για να φύγει από το στόμα των ξένων η λέξη Grexit και ο ΣΥΡΙΖΑ την ξαναφέρνει.

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι αυτά που λέει η αξιωματική αντιπολίτευση προκαλούν φόβο παντού με μια γραμμή ανατροπή των επιτυχιών που έχουν γίνει στην Ελλάδα. «Βρίσκεται σε γραμμή ρήξης με την Ευρώπη», υπογράμμισε. Παράλληλα, ανέφερε ότι ο λαός δεν επιθυμεί πρόωρες εκλογές και ότι θα τιμωρήσουν όποιους σύρουν τη χώρα σε μια εκλογική αναμέτρηση.

Από τη μεριά του ο ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στον Αντώνη Σαμαρά έκανε λόγο για ρεσιτάλ κινδυνολογίας. «Η οποία συνιστά ομολογία της επερχόμενης ήττας του για τους 180 της προεδρικής εκλογής και για την προκήρυξη εκλογών», καταλήγει στην ανακοίνωσή του.