11 Δεκέμβριος 2014, 13:13 - Τελευταία Ενημέρωση: 30 Μάρτιος 2015, 13:07

Ποια θα είναι η έκπληξη στο 17ο Συναπάντημα Νεολαίας Ποντιακών Σωματείων

  • Ποια θα είναι η έκπληξη στο 17ο Συναπάντημα Νεολαίας Ποντιακών Σωματείων

Κάθε τους Συναπάντημα στην Παναγία Σουμελά είναι μια εμπειρία ζωής για όλους. Αυτό φιλοδοξούν να πετύχουν και στο 17ο, και προς αυτή την κατεύθυνση δουλεύουν σκληρά!

Ο λόγος για τους νεολαίους των ποντιακών σωματείων που χρόνια τώρα συμμετέχουν με ενθουσιασμό και έχοντας εργαστεί για τη σωστή προετοιμασία της εκδήλωσης. Το Συναπάντημα άλλωστε αποτελεί έναν επιτυχημένο θεσμό, με τη συμμετοχή πολλών νέων ανθρώπων από τα ποντιακά σωματεία της Ελλάδας και του εξωτερικού. Στις συναντήσεις αυτές όσοι παίρνουν μέρος ανοίγουν νέους ορίζοντες και μέσω των εισηγήσεων που αφορούν επίκαιρα κοινωνικά, πολιτιστικά αλλά και ιστορικά θέματα για τον ποντιακό ελληνισμό.

Στο 17ο Συναπάντημα όμως, αυτό που θα γίνει το 2015, ετοιμάζουν οι νεαροί Πόντιοι και κάτι καινούριο. Το αποκάλυψαν μετά την τρίτη συνάντησή τους, πριν από λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη, κατά την οποία τους δόθηκε η ευκαιρία να ανταλλάξουν ιδέες και προτάσεις, αλλά και να προετοιμαστούν.

Η είδηση όμως είναι ότι δημιούργησαν χορευτική ομάδα που θα δώσει ζωηρό και σίγουρα... ηχηρό παρών στο επόμενο Συναπάντημα. Καλή επιτυχία!