8 Δεκέμβριος 2014, 14:13 - Τελευταία Ενημέρωση: 8 Δεκέμβριος 2014, 14:13

Άγαμοι Θύται: Όταν Πόντιοι και... τρελοί ανεβαίνουν στη σκηνή

  • Άγαμοι Θύται: Όταν Πόντιοι και... τρελοί ανεβαίνουν στη σκηνή

Όταν οι Πόντιοι συναντούν τη σάτιρα, το μόνο βέβαιο είναι ότι θα γίνει χαμός. Πόσο μάλλον όταν συνεργοί στο... έγκλημα είναι και κάποιοι «τύποι που δεν είναι στα καλά τους», όπως μας είπε γελώντας πριν από λίγες μέρες ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, ο άνθρωπος πίσω από την παράσταση ΑΓΑΜΟΙ ΘΥΤΑΙ: Με το κεφάλι ψηλά!

Σε αυτήν τη δουλειά «οι μισοί είμαστε Πόντιοι, αλλά και οι άλλοι δεν είναι στα καλά τους» μας ομολόγησε ο Ιεροκλής, που μας τίμησε τις προάλλες συμπαρουσιάζοντας μαζί με την Πόπη Τσαπανίδου την εκδήλωση παρουσίασης του ανανεωμένου pontos-news.gr.

Η παράσταση των Άγαμων Θυτών που κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου και θα χαρίζει άφθονο γέλιο και τροφή για σκέψη κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Anodos Live Stage, φέρει σημαντικές υπογραφές.

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης συναντά τη Δήμητρα Παπαδοπούλου που γράφει τα κείμενα, τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τον Πάνο Μουζουράκη που θα απογειώσουν μουσικά το κοινό, και τον Δημήτρη Σταρόβα, ο οποίος υπόσχεται γέλιο μέχρι δακρύων.

Με την ίδια αποφασιστικότητα για να... γονατίσουμε από το γέλιο και να ανεβούμε ψηλά, θα εμφανιστούν στη σκηνή η Ρούλα Μανισάνου, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, ο Γιώργος Χρυσοστόμου, ο Γιώργος Χατζής, η Πελαγία Πλαγιανάκου και η Φανή Γεωργακοπούλου.