8 Δεκέμβριος 2014, 12:12 - Τελευταία Ενημέρωση: 8 Δεκέμβριος 2014, 12:24

Επιδείνωση της κακοκαιρίας - Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ

  • Επιδείνωση της κακοκαιρίας - Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ

Σε ισχύ είναι το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εξέδωσε για σήμερα Δευτέρα και αύριο Τρίτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Αναλυτικά:

1. Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες που εκδηλώνονται σήμερα Δευτέρα στην Ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την Εύβοια, την Ανατολική και Νότια Πελοπόννησο θα συνεχιστούν κατά διαστήματα μέχρι τις βραδινές ώρες, ενώ είναι πιθανό να επηρεάσουν πρόσκαιρα και την Ανατολική Θεσσαλία.

2. Τα έντονα φαινόμενα που εκδηλώνονται στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα συνεχιστούν μέχρι και τις πρωινές ώρες της Τρίτης.

3. Οι παρατεταμένες βροχοπτώσεις που σημειώνονται στην Κεντρική - Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του Βόρειου Αιγαίου θα συνεχιστούν, ενώ θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Τα φαινόμενα τα όποια κατά τόπους θα είναι ισχυρά θα συνεχιστούν μέχρι και τις βραδινές ώρες της Τρίτης.

4. Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν κατά τόπους από τις επόμενες ώρες και θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και αύριο Τρίτη.