7 Δεκέμβριος 2014, 07:30 - Τελευταία Ενημέρωση: 6 Δεκέμβριος 2014, 19:06

Κυριακάτικη συννεφιά με βροχές και καταιγίδες

  • Κυριακάτικη συννεφιά με βροχές και καταιγίδες

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες στα δυτικά, στη Θράκη, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αλλά και νεφώσεις παροδικά αυξημένες στην υπόλοιπη χώρα περιμένουμε για σήμερα Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014.

Το απόγευμα τα φαινόμενα θα ενταθούν στα δυτικά ενώ κατά τη διάρκεια της νύκτας θα επεκταθούν ανατολικά επηρεάζοντας το μεγαλύτερο τμήμα της χώρας. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Στην Αττική, περιμένουμε λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες, με βροχές τις βραδινές ώρες και αργότερα πιθανόν τοπικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις, ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, 3-4 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν, με βροχές τις βραδινές ώρες και αργότερα πιθανότητα τοπικής καταιγίδας, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες ενδέχεται να είναι κατά τόπους περιορισμένη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Οι θερμοκρασίες στην Ελλάδα

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 15 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 11 έως 18 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 9 έως 18 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (έως τους 14 βαθμούς στην Ήπειρο), 13 έως 18 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη έως τους 20 βαθμούς Κελσίου, 15 έως 19 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες-νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς.