5 Δεκέμβριος 2014, 12:22 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Δεκέμβριος 2014, 12:22

Το pontos-news.gr έρθεν... και στη Θεσσαλονίκη!

  • Το pontos-news.gr έρθεν... και στη Θεσσαλονίκη!

Η πρωτεύουσα της Μακεδονίας υποδέχεται σήμερα το pontos-news.gr με μια γιορταστική εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής κατά την οποία θα παρουσιαστεί η νέα διαδικτυακή πύλη ιστορίας, πολιτισμού και καθημερινότητας, που φιλοδοξεί να συνδέσει τον ελληνισμό όπου γης.

Η εκδήλωση, την οποία θα παρουσιάσει η Πόπη Τσαπανίδου, θα έχει χρώμα και γεύσεις από τον Πόντο και τη Μικρασία αλλά και εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ομιλίες που θα δείξουν την εξέλιξη της ενημέρωσης από την εποχή ακόμα που ανθούσε ο ελληνισμός σε τόπους εκτός Ελλάδας μέχρι το σήμερα, και τις συνθήκες που γέννησαν το ανανεωμένο pontos-news.gr. Ένα σημείο αναφοράς για τα δρώμενα συλλογικοτήτων αλλά κυρίως ανθρώπων.

Στη βραδιά του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, που από ό,τι μαθαίνουμε θα τιμήσουν με την παρουσία τους εκατοντάδες φίλοι, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να... ξεναγηθούν στη νέα μορφή του pontos-news.gr, στο περιεχόμενο και τις καινοτόμες εφαρμογές του. 

Την εκδήλωση θα κλείσουν οι αδελφοί Τσαχουρίδη, ενώ έκπληξη, που τώρα μπορούμε να σας αποκαλύψουμε, θα είναι η εκτός... προγράμματος, παρουσία του Πόντιου καλλιτέχνη Βασίλη Καρρά.

Η έναρξη της εκδήλωσης είναι στις 19:45 και η είσοδος θα γίνει μόνο με προσκλήσεις.

Και εκεί και εδώ, μέσα από τις ηλεκτρονικές σελίδες του pontos-news.gr είναι καιρός.... να συναντηθούμε!