4 Δεκέμβριος 2014, 19:27 - Τελευταία Ενημέρωση: 4 Δεκέμβριος 2014, 19:47

Η ΑΕΚ κοντά στα παιδιά της Αφρικής (βίντεο-φωτο)

  • Η ΑΕΚ κοντά στα παιδιά της Αφρικής (βίντεο-φωτο)
  • Η ΑΕΚ κοντά στα παιδιά της Αφρικής (βίντεο-φωτο)
  • Η ΑΕΚ κοντά στα παιδιά της Αφρικής (βίντεο-φωτο)

Αθλητικό υλικό και απίστευτη χαρά χάρισε η ΠΑΕ ΑΕΚ σε χωριό προσφύγων στο Μπουρούντι, στην κεντρική Αφρική, ανταποκρινόμενη στο αίτημα της «Συμβολής», μιας ομάδας ανθρώπων που επιθυμεί να συμβάλλει στην εκπαίδευση των παιδιών της αφρικανικής ηπείρου.

Όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή της η Ένωση «κάθε παιδί σε όλα τα μέρη του κόσμου έχει δικαίωμα στην  εκπαίδευση, την παιδεία, τον αθλητισμό και για αυτό και η ΠΑΕ ΑΕΚ προσέφερε τις κιτρινόμαυρες εμφανίσεις ντύνοντας τα παιδιά δύο ομάδων που έζησαν πολύ όμορφες στιγμές χαράς έστω και για λίγες ώρες».

Η αποστολή του υλικού έγινε πριν από μερικούς μήνες και τώρα ήταν η σειρά της «Συμβολής» να επιβραβεύσει την άμεση ανταπόκριση της ΑΕΚ με έναν πολύ όμορφο τρόπο. Τράβηξε φωτογραφίες και βίντεο από τον αγώνα δυο ομάδων που φορούσαν τις κιτρινόμαυρες εμφανίσεις και μαζί με την ευχαριστήρια επιστολή του Ελληνικού Ορθόδοξου Πατριαρχείου των Αφρικανικών Χωρών τα έστειλε στην Ένωση.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ καλεί όλους όσοι το επιθυμούν να ενισχύσουν οικονομικά την προσπάθεια της «Συμβολής» στην εκπαίδευση παιδιών της Αφρικής, καταθέτοντας χρήματα στον παρακάτω λογαριασμό:

Αριθ. λογαριασμού: 6498-040030-077 (Τράπεζα Πειραιώς)
IBAN: GR07 0171 4980 0064 9804 0030 077