16 Ιούνιος 2013, 13:43 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:30

Η πλατεία Δημήτρη Μητροπάνου στη μικρή Μόσχα

  • Φιλανθρωπική συναυλιά αφιερωμένη στον Δημήτρη Μητροπάνο

Με την παρουσία του Παναγιώτη Κελεσίδη, παλιάς δόξας του Ολυμπιακού και φίλου του Δημήτρη Μητροπάνου, έγινε εκδήλωση για να δοθεί το όνομα του μεγάλου καλλιτέχνη, σε πλατεία της συνοικίας που γεννήθηκε και μεγάλωσε. Στην Αγία Μονή Τρικάλων την αποκαλουμένη και «μικρή Μόσχα».

Με έκτακτη συνεδρίασή του το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης των Τρικάλων, ομόφωνα αποφάσισε να δώσει το όνομά του Δημήτρη Μητροπάνου στην πλατεία

Το απόγευμα του Σαββάτου, σε μια σεμνή τελετή, με τους ανθρώπους του Πολιτιστικού Συλλόγου της Αγίας Μονής να εκφράζουν τις ευχαριστίες τους, τόσο προς τη σύζυγο του Δημήτρη Μητροπάνου, Βένια, όσο και στην αδελφή του Σμαρώ και τη κόρη του Αναστασία, που ήρθαν ειδικά για την εκδήλωση στα Τρίκαλα, έγινε η επίσημη ονομασία της πλατείας σε «πλατεία Δημήτρη Μητροπάνου», ενώ ο δήμαρχος Χρήστος Λάππας, τίμησε και τη σύζυγό του Βένια με αναμνηστική πλακέτα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση παρέστη και η παλιά δόξα του Ολυμπιακού, της ομάδας που αγάπησε ο Δημήτρης Μητροπάνος, Παναγιώτης Κελεσίδης φέρνοντας μάλιστα και μια κόκκινη φανέλα που έφερε το όνομα του σπουδαίου Τρικαλινού ερμηνευτή.

Το βράδυ ακολούθησε μεγάλη συναυλία στο Πάρκο Ματσόπουλου με τον Δημήτρη Μπάση, τον Γεράσιμο Ανδρεάτο και άλλους καλλιτέχνες.

trikalavoice.gr

Πηγή: zougla.gr