4 Δεκέμβριος 2014, 13:19 - Τελευταία Ενημέρωση: 4 Δεκέμβριος 2014, 13:21

ΠΑΟΚ ισχυρός όπως παλιά

  • ΠΑΟΚ ισχυρός όπως παλιά

Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Όπως το μακρινό ’85, όταν ο ΠΑΟΚ είχε κερδίσει εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό και είχε ξεφύγει πέντε βαθμούς μπροστά, έτσι και ώρα ο Δικέφαλος του Βορρά επικράτησε στο Φάληρο του Ολυμπιακού κι έκανε το μεγάλο άλμα για τον τίτλο.

Τριάντα χρόνια μετά όλοι στον ΠΑΟΚ κάνουν όνειρα τίτλου, αν και ο δρόμος του πρωταθλήματος είναι μακρύς. Κάτι άλλωστε που επισήμανε και ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους.

«Κάναμε μια μεγάλη νίκη. Αυτό και τίποτα άλλο. Το θέμα δεν είναι να πανηγυρίζουμε τώρα, αλλά στο τέλος του πρωταθλήματος», τόνισε ο προπονητής του Δικεφάλου. Με εντολή του η αποστολή της ομάδας δεν βγήκε από την κεντρική έξοδο του αεροδρομίου Μακεδονία γιατί είχαν συγκεντρωθεί 2.000 οπαδοί του ΠΑΟΚ για να αποθεώσουν τους θριαμβευτές του Πειραιά. Κι αυτό γιατί ο Αναστασιάδης δεν ήθελε να ταλαιπωρηθούν οι παίκτες κι έτσι προτίμησε να φύγουν από άλλη πύλη.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή της ζητάει «μια μεγάλη και ειλικρινή συγνώμη από τον κόσμο που ήρθε στο αεροδρόμιο για να υποδεχθεί την ομάδα, γιατί λόγω κακής συνεννόησης το πούλμαν αναχώρησε από την πίστα για το γήπεδο της Τούμπας».