4 Δεκέμβριος 2014, 11:11 - Τελευταία Ενημέρωση: 4 Δεκέμβριος 2014, 11:18

Μυστικός δείπνος Καραμανλή με βουλευτές της ΝΔ

  • Μυστικός δείπνος Καραμανλή με βουλευτές της ΝΔ

Περισσότεροι από 30 βουλευτές και στελέχη της ΝΔ, ανάμεσά τους και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, συμμετείχαν σε δείπνο που παρέθεσε ο βουλευτής Βοιωτίας Ανδρέας Κουτσούμπας, με αφορμή την ονομαστική του εορτή, σε ταβέρνα στα Βλάχικα.

Το κλίμα ήταν ευχάριστο, τα χαμόγελα έδιναν κι έπαιρναν, και φυσικά τα πιρούνια πήραν φωτιά. Από το «μενού», πάντως, δεν έλειψαν και οι πολιτικές συζητήσεις οι οποίες ήταν επικεντρωμένες στις τελευταίες εξελίξεις της διαπραγμάτευσης με την τρόικα. Ο Κώστας Καραμανλής, που διατηρεί στενές σχέσεις με τον εορτάζοντα βουλευτή, κάθισε δίπλα στον πρώην πρόεδρο της Βουλής, Δημήτρη Σιούφα.

Το παρών έδωσαν, μεταξύ άλλων, οι Σάββας Αναστασιάδης, Δάνης Τζαμτζής, Ασημίνα Σκόνδρα, Ανδρέας Μαρίνος, Κωνσταντίνος Κλειτσιώτης, Νικήτας Κακλαμάνης, Ευάγγελος Αντώναρος, Γιώργος Γεωργαντάς, Τιμολέων Κοψαχείλης, Παύλος Βογιατζής,  Ηλίας Βλαχογιάννης, Χρήστος Κέλλας, Δημήτρης Σαμπατζιώτης, Γιάννης Ανδριανός, Λένα Μακρή, Γιώργος Καλαντζής, Ασπασία Μανδρέκα, Κώστας Τζαβάρας, Θόδωρος Σολδάτος, Γιώργος Βλάχος, Κώστας Μαρκόπουλος, Κώστας Κοντογιώργης και Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος.

N.E.