5 Δεκέμβριος 2014, 12:15 - Τελευταία Ενημέρωση: 2 Δεκέμβριος 2014, 14:20

Μιχάλης Ζαμπίδης V Χαρούν Κίνα, μετά τις γιορτές

  • Μιχάλης Ζαμπίδης V Χαρούν Κίνα, μετά τις γιορτές

Φωτιά στο ριγκ ετοιμάζεται να βάλει στις 17 Ιανουαρίου ο Έλληνας Παγκόσμιος Πρωταθλητής Μιχάλης Ζαμπίδης, απαντώντας στην πρόκληση του Τούρκου Χαρούν Κίνα. Οι δυο τους θα αγωνιστούν στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου Tae Kwon Do, στην κορυφαία διοργάνωση kick boxing στην Ελλάδα, το Iron Challenge.

Ο αγώνας

Ενάμιση χρόνο μετά την ήττα του στη Ρουμανία, ο Χαρούν Κίνα προκαλεί τον Έλληνα πρωταθλητή (ο οποίος είχε πάρει τη νίκη με ομόφωνη απόφαση των κριτών) και διεκδικεί τη ζώνη για τον Παγκόσμιο Τίτλο της Super Kombat στην κατηγορία των 71 κιλών, που κατέχει ο Μιχάλης Ζαμπίδης. Ελλάδα και Τουρκία σε μια συναρπαστική αναμέτρηση.

Ο αντίπαλος του Μιχάλη Ζαμπίδη είναι ένας πολύ δυνατός αθλητής με ιδιαίτερη τεχνική, καθώς έχει ασχοληθεί με πολλές και διαφορετικές πολεμικές τέχνες εκτός του kick boxing. Στόχος του Μιχάλη Ζαμπίδη για το Iron Challenge είναι η 154η νίκη της καριέρας του, σε έναν θεαματικό αγώνα, αφιερωμένο στο ελληνικό κοινό.

«Είμαι σε φάση εντατικής προετοιμασίας και σε πολύ καλή αθλητική κατάσταση. Ανυπομονώ να αγωνιστώ ξανά στη χώρα μου, μπροστά στο ελληνικό κοινό που με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια. Σας περιμένω όλους στο γήπεδο Tae Kwon Do στις 17 Ιανουαρίου για να δώσουμε μαζί αυτή τη μάχη, για να κρατήσουμε τη ζώνη στην Ελλάδα!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Έλληνας Πρωταθλητής.