29 Νοέμβριος 2014, 12:12 - Τελευταία Ενημέρωση: 29 Νοέμβριος 2014, 12:13

Δραματικό τέλος στο θρίλερ σε ανθοπωλείο της Θεσσαλονίκης

  • Δραματικό τέλος στο θρίλερ σε ανθοπωλείο της Θεσσαλονίκης

Τον επίλογο στην ιστορία που άρχισε να γράφει σήμερα το πρωί επιχείρησε να βάλει ο ένοπλος άνδρας ο οποίος μπήκε σε ανθοπωλείο της Θεσσαλονίκης και γάζωσε την υπάλληλο του καταστήματος. Αυτοπυροβόληθηκε με την καραμπίνα του τη στιγμή που άνδρες των ΕΚΑΜ έμπαιναν στο μαγαζί προκειμένου να τον πείσουν να παραδοθεί.

Ο ένοπλος που εντοπίστηκε στο υπόγειο του ανθοπωλείου, μέσα σε μια λίμνη αίματος, μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο λαιμό στο νοσοκομείο. Τόσο εκείνος όσο και το θύμα του νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση. Η γυναίκα είναι τραυματισμένη στο κεφάλι και στην αριστερή κλείδα, είναι διασωληνομένη και μετά την επέμβαση θα μεταφερθεί στην εντατική μονάδα.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 50χρονος άνδρας μπήκε στο κατάστημα, στην οδό Αμφιπόλεως στην Τούμπα, στις 8 το πρωί, κρατώντας την καραμπίνα και φορώντας κράνος. Πυροβόλησε δυο φορές την υπάλληλο, κόρη του ιδιοκτήτη και από ότι λένε σύζυγό του, και ταμπουρώθηκε στο μαγαζί.

Αρχικά οι περίοικοι πίστεψαν ότι πρόκειται για ληστεία. Κάλεσαν την αστυνομία που απέκλεισε την περιοχή και ζήτησε από τους κατοίκους να μην κυκλοφορούν και να μην βγαίνουν στα μπαλκόνια. Παρά τις προσπάθειες των αστυνομικών ο δράστης δεν έβγαινε από το ανθοπωλείο και έτσι οι άνδρες των ΕΚΑΜ μπήκαν μέσα. Ακολούθησε πυροβολισμός και στη συνέχεια ο εντοπισμός του δράστη.