27 Νοέμβριος 2014, 13:55 - Τελευταία Ενημέρωση: 27 Νοέμβριος 2014, 13:55

Μηνυτήρια αναφορά Μελά για τα όσα κατήγγειλε η Ξουλίδου!

  • Μηνυτήρια αναφορά Μελά για τα όσα κατήγγειλε η Ξουλίδου!

Μηνυτήρια αναφορά στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κατέθεσε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παναγιώτης Μελάς σε βάρος του στελέχους της ΝΔ Γιώργο Σούκουρη και κατά παντός άλλου υπευθύνου για την υπόθεση της καταγγελλόμενης απόπειρας δωροδοκίας βουλευτών προκειμένου να βρεθούν οι 180 ψήφοι για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με την καταγγελία της βουλευτού των ΑΝΕΛ Σταυρούλας Ξουλίδου, ο Παναγιώτης Μελάς φέρεται κατά τον συνομιλητή της Γ. Σούκουρη να έχει ήδη δωροδοκηθεί, πριν γίνει η απόπειρα δωροδοκίας προς το πρόσωπό της.

Σήμερα η Στ. Ξουλίδου, μιλώντας σε ραδιόφωνα, επέμεινε στα όσα είπε δημοσίως, διευκρινίζοντας ότι η επικοινωνία της με το στέλεχος που της πρότεινε χρήματα διήρκεσε αρκετό καιρό, συνήθως μέσω Facebook αλλά και τηλεφωνικά, και πως η τελευταία τους επαφή έγινε στις 20 Νοεμβρίου, όταν ο συνομιλητής της την ρώτησε αν θυμάται την «πρότασή του». Της είπε, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει, πως ήδη ο Παναγιώτης Μελάς τα «έχει πάρει» για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Στη μηνυτήρια αναφορά του ο Παναγιώτης Μελάς υποστηρίζει ότι όλα είναι ψευδή και συκοφαντικά και κρύβουν σκοπιμότητα προς το πρόσωπό του. Γι’ αυτόν το λόγο ζητά διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης και την απόδοση ευθυνών.