27 Νοέμβριος 2014, 10:11 - Τελευταία Ενημέρωση: 27 Νοέμβριος 2014, 10:18

Εξιχνιάστηκε η αρπαγή ανηλίκου από την Περαία τον Αύγουστο

  • Εξιχνιάστηκε η αρπαγή ανηλίκου από την Περαία τον Αύγουστο

«Φως» στην αρπαγή ανηλίκου από την περιοχή της Περαίας Θεσσαλονίκης τον περασμένο Αύγουστο, έριξε η πολύμηνη έρευνα των αστυνομικών αρχών, με την ταυτοποίηση ενός 33χρονου ομογενή ως δράστη της υπόθεσης και τη σύλληψή του.

Ο 33χρονος είχε αρπάξει το μεσημέρι της 8ης Αυγούστου, το αυτοκίνητο ενός 38χρονου, στο οποίο βρισκόταν μέσα ο 5χρονος γιος του. Το κλεμμένο όχημα, με το παιδί, εντοπίστηκε την ίδια μέρα, στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης, όπου το εγκατέλειψε ο δράστης, αφού προηγουμένως αφαίρεσε από το εσωτερικό του μια τσάντα με 1300 ευρώ. Στη συνέχεια, επιβιβάστηκε σε ταξί, που τον μετέφερε στον Φοίνικα Καλαμαριάς.

Ο δράστης εντοπίστηκε το βράδυ της Τρίτης στη Χανιώτη Χαλκιδικής και συνελήφθη. Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία, για αρπαγή ανηλίκου, κλοπή και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ναρκωτικές ουσίες, ενώ επιπλέον εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση σε ποινή φυλάκισης 8 μηνών, για κλοπή κατ' εξακολούθηση.